Nu börjar föräldraledigheten

Imorgon börjar det på riktigt! Imorgon är min allra första riktiga föräldradag! Och jag har absolut ingenting planerat, eller jo, jag har massor av saker på min to-do-list, men ingen aktivitet eller så. Lucas ska gå till dagis imorgon, men jag hämtar honom tidigt och då hittar vi nog på något tillsammans. Det blir kanske lekplatsen, en sväng för att mata ankorna eller något annat skoj 🙂

Lucas kommer gå 5 timmar om dagen hela denna veckan och nästa vecka, veckan därpå så går han 15 timmar/vecka. Jag tror det kommer bli kanonbra för oss allihopa. Jag får lite inkörningstid på det nya livet som mamma till en bebis och Lucas får leka av sig lite på dagis under tiden. I veckan så har jag och Isadora massor av kul saker planerat. På tisdag blir det bebisträff, på onsdag ska vi till BVC, på fredag ska vi på BBQ-fest på mitt jobb och på lördag ska vi på bloggevent 🙂

  
Det ska bli superkul att få visa upp Isadora för kollegorna på mitt jobb. Dom har varit så gulliga och uppvaktade mig med blommor dagen då Isadora föddes och i fredags fick Isadora en jättegosig nalle i present! Nallen är lika stor som hela Isadora 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. Elin

  Hejsan 🙂 minns inte hur jag hittade in till denna blogg men jag tänkte höra om du har tips på bra BVC här i närheten du kan rekommendera, jag och min sambo väntar nämligen vårt första barn i slutet av Juni och det roliga är att vi är nog bosatta i samma område Hildedal ?. Jag hade mina tankar på Torslanda BVC då jag går där på mvc(bodde där innan hela mitt liv) men känns lite långt att åka med buss sen mitt i sommaren så fort man ska ta sig dit å sambon jobbar!
  Kram Elin 🙂

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Nämen åhh vad roligt Elin! Ja, då måste vi ju bo jättenära varandra! Vi hade BVC på Brämaregården först, men den vårdcentralen är KASS så välj inte det BVCet för då måste ditt barn gå på den vårdcentralen. En kompis till mig går på Backa Läkarhus och hon är nog nöjd med det (hon har inte sagt nåt annat iaf), men hennes dotter är aldrig sjuk heller så dom har inte sökt läkarvård så ofta som vi har gjort. Vi har bytt till Lillugglans BVC inne i stan. Där får barnen gå även när dom är sjuka och man kan skicka bilder på prickar eller videos på barnen när dom är sjuka och t.ex. andas konstigt. Det är också lite långt med bussen, men jag tycker det är värt det. Hoppas jag kunde hjälpa till lite i alla fall 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här