Okategoriserade

Nu blir det lek och bus

Nu är jag och Lucas på väg till Liseberg tillsammans med en härlig läsare   som jag har lärt känna (som för övrigt har en helt fantastiskt sångröst!!)! Hon har en son som är jämnårig med Lucas 🙂 Idag blir det nog inga åkband på Liseberg, vi nöjer oss nog med ”Busshållplatsen” och kaninmusikalen i Kaninlandet. Jag vet inte om det går att köpa lösa biljetter, men om det går så kanske jag skulle vilja åka Sagoslottet med Lucas, jag tror han skulle uppskatta det 🙂 och den här mamman också 🙂 Sagoslottet är ju en klassiker!

  

Förresten, är det nån som kommer ihåg ”Lustiga huset”? Det fanns när jag var liten och påminde faktiskt lite om Gasten fast utan spöken. Det var min favorit när jag var liten 🙂

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.