Okategoriserade

Ni är verkligen underbara!

Jag måste bara säga det! Ni läsare är underbara! Jag är så himla glad att jag började blogga och fick så många fina läsare! Imorse när jag vaknade och började läsa min mail så hade jag fått massa fina kommentarer med både tips på hur man får sin bebis att börja äta själv och tips på hur man kan göra när man ska skaffa ny bostad! Det har varit fantastiskt att ha med er på vår resa från det att Lucas låg i magen till nu! Så fort jag undrar något så kan jag fråga er och jag får alltid en massa bra svar och tips! Och när jag har haft det svårt så har ni alltid stöttat mig i det också. Jag ville bara tacka er för att ni är så underbara! Utan er hade det inte alls varit lika kul att blogga!!!

20140313-145121.jpg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.