Okategoriserade

Bebis mår bra!

Bebis mår fortfarande bra! Har haft superont i magen hela dagen… Magen har varit svullen som om jag hade ätit för mycket typ hela dagen så jag har inte kunnat äta någon mat. Det blir liksom så fullt så att jag spyr upp om jag ändå tvingar mig att äta, men sån här har min mage alltid varit. Vissa dagar blir det liksom fel med maten o sen funkar inre magen förrän dagen därpå igen… Eftersom magen var så svullen så kunde jag inte känna nåt annat än ont i magen o då blev jag lite orolig för om bebis mådde bra så vi lyssna på hjärtat o dt slog som det skulle!

Känner mig så himla lycklig trots svullen och ond mage!

20120922-232458.jpg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.