Nervöst!

Asså jag är så nervös! Fast nervös på ett bra sätt, men ändå… Det var så längesen jag kände så här! Och jag som hade bestämt mig för att vara 100% hemlighetsfull, det går inte. Jag är för glad! Men å andra sidan, som min fina vän Malin sa “Emma, du kommer aldrig ångra att du varit glad” så därför tänker jag vara det. Jag tänker njuta över att jag är skitglad, unna mig själv.

Det syns på mig att jag är glad, mina kollegor märker fast dom vet inte varför. Imorse fick jag höra att jag såg så pigg och glad ut fastän jag borde vara svintrött med tanke på att jag kom i säng alldeles för sent. Men jag är faktiskt väldigt pigg! Jag känner mig full av energi! Det känns nästan som jag ska explodera! Haha!

Idag var jag och köpte ett par ALLDELES för dyra, men det är jag fasiken värld. Nu känner jag mig riktigt snygg 🙂

Relaterade Inlägg

18 Kommentarer

 1. Anna

  Det är skitbra att du är glad

  Men måste ändå säga en sak.
  Känns som du är desperat sen dag 1 efter en man. Klarar du inte av o va ensam ett tag o andas? Sen dag ett jair gick ifrån har du jagat män på nåt sätt. Även jair är bla bla. Men du älskade han o skulle gifta dig o ha barn . Isåna fall har du varit falsk om dina känslor för honom då ska du ej ens va ledsen ni inte höll ihop.

  Jag försöker bara förstå dig emma.

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Det gör du verkligen inte! Vilket skitsnack! ”Jagat män”, herregud, om jag hade gjort det så hade jag väl dejtat någon långt innan istället för att sluta svara när någon frågar mig om jag vill ses. Det här skriver du bara för att du är avundsjuk och besviken på ditt eget liv. Och by the way har jag aldrig varit ledsen för Jair, jag har ”bara” varit ledsen för att mina drömmar krossades. Det har jag skrivit om sedan vi separerade för 6 månader. Jag är glad som fan, lyckligare än vad jag varit på år och det kan ingen ta ifrån mig.

   Svara
   • S

    Åh det kliar så i mina fingrar att skriva ett vettigt svar till ”Anna” för att visa att jag står på din sida här Emma. Men det skulle ta mig för mycket tid att skriva en kommentar utan att sjunka till ”hennes” låga nivå.

    Du förtjänar all lycka, du har kämpat och kämpat och det har lyst igenom under flera år vilket lass du dragit! Jag håller alla tummar och tår för att du ska få bli lite omhändertagen framöver ❤️

 2. Anna

  Där kom det. Avensjuk.
  Nej emma tro mig är inte svartsjuk.
  Jag är brutal ärlig mot dig och går efter känslan. Sen dag ett ni gick isär ja dina drömmer håller med dig men oavsett vad den bilden har inte jag fått och är det som du beskriver så all lycka oavsett. Bara roligt o gå vidare. För du har slitit som fan o det beundrar jag dig för.

  Din attityd passar inte in o va otrevlig.
  Jag ansåg det o fått en bild o läsa o därför skrev ja ja vill förstå dig Emmma.

  Svartsjuk är jag inte.
  Har min familj. Har allt i världen och jag önskar alla ett fint liv oavsett vad.

  Sorry att jag tryckte på en öm punkt.
  Rannsaka dig själv för i din blogg låter saker måste o desperat. Kanske förmedla bättre eller ta sanningen
  .jag tänker inte jaga dig. Dalta o bla. Jag är ärlig så kan du få mitt nr. Du har visat en bild utav dig. Gillar dig då o nu men låtsas.

  Nu kan du kalla mig svartsjuk.

  Lycka till ????

  Svara
  • Emma också

   Så här är det: alla bearbetar sina känslor på olika sätt. Alla fungerar olika. Emma kanske faktiskt känner sig redo för något nytt även fast DU tycker att det har gått fort. Jag har vänner som har haft långa och bra förhållanden men på slutet har något hänt som gjort att mina vänner blivit så sura att det gått väldigt snabbt att komma över mannen i fråga. Ett plötsligt slut betyder inte nödvändigtvis att man behöver lång tid på sig att komma över någon, snarare kanske tvärtom. Jag tror på att Emma vet vad hon känner ihåg vad hon klarar av. Ett halvår är faktiskt ganska lång tid från separation till dejt! Om du inte kan unna henne lite glädje tycker jag du kan vara tyst – kvinnan är rå!
   Heja dig Emma!

   Svara
  • Josefin

   Så ledsamt att höra hur du hellre hade frossat i emmas olycka på både längden och tvären lång tid framöver än att glädjas åt hennes lycka och att hon tar sig ur en separation på ett bra sätt. Tänk så svårt det hade blivit för både Emma och barnen om hon både skulle vara ensam ansvarig förälder och samtidigt vara deprimerad.

   Tur att Emma är en stark person och kvinna som klarar att vända livets motgångar till framgång och att hon efter 6 månader inte ligger hemma djupt förkrossad och deprimerad över separationen utan valt att gå vidare och vara öppen för att släppa i ny kärlek i sitt liv.

   Du verkar tycka att ett halvår är för kort tid för att börja dejta efter en separation. Då kan jag ju inte låta bli att fundera på hur många månader eller år du själv tycker det är värt att spendera i sorg och saknad i stället för att ta ansvar för din egen framtid och gå vidare. Var går gränsen för när du inte vill vara singel längre och får lov att vara öppen för en ny relation. Funderar även på hur lång tid du tycker att ditt ex ska vänta, lika länge, kortare eller längre tid?

   Livet är inte så långt och fylls inte med mer lycka än vi själva erbjuder oss att ta emot. Mitt råd till dig är att inte spendera livet med att sörja för länge, det är helt ok att försöka erbjuda sig själv ett bra och lyckligt liv. Om du har svårt att komma ur brustna relationer och ägnar månader och år till att sörja vill jag råda dig till att söka hjälp för bearbetning, det är nämligen varken hälsosamt eller normalt.

   Heja Emma, du är grym och är värd all den lycka och kärlek som du önskar dig ?

   Svara
  • Mia

   Men herregud, ska hon gräva ner sig helt bara för att han ville lämna? Ibland kan det faktiskt vara så att livet blev bättre när man blev ensamstående även om man inte tror det första dagen…man går lätt i gamla vanor utan att fundera på vad man kanske egentligen vill. När någon annan liksom tar beslutet åt en så kan det faktiskt vara så att det blir en bra grej av det. Och om Emma nu hittat kärleken igen är det ju bara att gratulera! Det är ju fantastiskt ?

   Svara
 3. Nina

  Jag är glad för din skull.
  De som tycker att 6 mån är för kort tid. Tja, det kan man tycka. Det kanske är för kort tid för dem. Emma har varit på en dejt, en enda, och ska träffa personen igen. Det skadar ingen. Emma är väl värd att få vara glad som fan ett tag efter ett år med mycket sorg? Vem vet vad som händer efter den här helgen ä, oavsett så är jag glad å Emmas vägnar att hon känner sig glad och uppskattad som person. Det gör väl alla tänker jag, unnar andra att vara glada menar jag. Sådan glädje ger kraft och hopp inför framtiden och det unnar jag alla.

  Svara
 4. Lexochlogan

  Men alltså Anna tycker det är rätt sorgligt att du hoppar på Emma så, om det hon gör och skriver stör dig så strunta i stt följa henne då men man behöver inte ha din attityd och tråkiga kommentarer. Vi andra är glada för hennes skull och att hon går vidare, att hon bjuder på både jobbiga och underbara stunder, gör mig ledsen att läsa att man är så negativ mot henne.

  Svara
 5. Fnulan

  Oj, nu kokar det inombords på mig. Jag skulle gå in och gratulera dig till något fantastiskt som du får vara med om men blev ganska nedslagen av den negativa stämning som det var här.
  Jag är otroligt ledsen att du i din lycka ska få kommentarer som nedvärderar och kränker dig istället för att få höra ett LYCKA TILL.
  Om Jair nu lämnade dig så borde han också tacksam för att du finner en ny väg i livet utan honom för att en lycklig Emma ska kunna ta hand om era bästa barn på bästa sätt. Så varför drar “Anna” in Jair i sin kommentar?

  Emma, skrik ut din lycka även om den är en dag gammal eller 1 år gammal. Det är ingen som har rätten att döma dig. Är det någon som ska bli dömd i detta läge så är det någon helt annan.

  Radera alla elaka och provocerande kommentarer, det är ingen som ska behöva läsa dom, framförallt inte dina barn.Det dom ska se är en lycklig, skrattande, fnissande och glad mamma.

  KRAM

  Svara
 6. Kristin

  Har bara väntat på en kommentar från en sån som Anna som ”bara måste få säga en sak”ska dyka upp på nåt av de senaste inläggen. Varför liksom? Varför behöver man ta ner någon som är glad på jorden? Du är fullt kapabel till att själv styra ditt liv och dina känslor utan att någon ska behöva komma med pekpinnar. Heja Emma och heja pirr i magen och glada stunder ❤️❤️

  Svara
  • Kristin

   Konstig ena menigen blev, men menar givetvis varför man känner att man behöver ta ner någon på jorden för att den är glad ?

   Svara
 7. Sandra

  Skit i avundsjuka kommentarer och folk som tycker att man ska bete sig på ett visst sätt. Vafan, du är singel och den här killen du träffade är singel. Whats the problem liksom? Ingen är otrogen så ingen kan ta skada här. Ja visst, det har gått snabbt och du pratade tidigt om att du ville träffa någon ny men så är livet ibland och det bestämmer man helt själv över. Jair var inte Mr Right visade det sig och du är säkert glad för era år tillsammans, att du träffar någon ny efter några månader innebär ju inte att du inte värdesätter ditt och Jairs liv tillsammans. Men det är över och om du inte är jätteledsen över det så är det ju kanon. Kram!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här