Inga mera fjärilar i magen :(

Nu är alla fjärilar i magen helt borta. Det blev inte som jag trodde och hoppades på, tyvärr… Men så är det ju ibland. Man kan inte passa ihop med alla.

Självklart kände jag mig lite besviken när jag åkte hem idag, men den här helgen har ändå lärt mig mycket. Jag känner mig betydligt modigare, redo att ge mig ut på “dejtingmarknaden” på riktigt! Det slutade inte med kärlek den här gången, men det gör inte så mycket för dom senaste veckorna med lyckoruset gjorde att det var värt ändå. Det var underbart! Jag vill gärna träffa någon som jag kan få känna sådär för och kära ner mig ordentligt 🙂 Så kände jag inte förut… Jag hade faktiskt mer eller mindre gett upp och tänkte att jag klarade mig bättre själv, men nu minns jag varför man inte ska sluta leta efter kärleken!

Jag vill också passa på att tacka alla ni som stöttade mig idag och igår efter kommentarer på mitt förra inlägg. Jag är 100% redo att dejta nu och jag tänker inte låta någon ta ifrån mig min chans att finna kärlek. Inga avundsjuka kommentar kan få mig att ge upp nu! Jakten kan börja!

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

  1. Karin

    Hej,
    Provprinsa är en bra aktivitet och något man måste göra för att hitta han med stort H. Bara att fortsätta på den inslagna vägen så kommer det att gå alla tiders! Kör hårt 🙂

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här