När barnen sover…

När barnen sover så myser mamman ner sig i ett välförtjänt bad. Det var längesen som jag kopplade av så här. Jag är alltid på givakt, redo att springa upp till Isadora. Hon sover fortfarande väldigt dåligt och är inte alls tillbaka som jag trodde. Men nu är hon lite hostig och inne i sjätte utvecklingssprånget så det är väl inte så konstigt. Hoppas det blir bättre efter utvecklingssprånget.

  
Den här badbomben som jag har i vattnet luktar ljuvligt och ser ut som en karamell! Underbart!!! 🙂

 
  

Relaterade Inlägg

7 Kommentarer

 1. Jannice

  Ibland saknar jag verkligen att ha ett badkar även om jag tycker att det blir för varmt efter en kvart 🙂
  Såg riktigt lyxigt ut med den där badbomben dessutom ♥

  Svara
 2. Anki

  Har du kollat så hon inte är hungrig? När får hon sista målet, det var de enda jag fick höra och det stämde faktiskt. Har du nåt emot ersättning? Jag köpte det och gav en flaska som sista mål och DÅ sov hon som en stock 🙂
  Kram

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här