Namnmärkningslappar från Glada Grodan

Nu kommer vi snart hem! Bara lite lite mer än en vecka kvar! Längtar såååååå mycket! Och om lite mer än en månad kommer Lucas börja på dagis, det längtar jag inte lika mycket till… Men sånt är livet. Innan det är dags för dagisstarten så ska Lucas få lite nya kläder (han har ju ingenting till hösten just nu) och så måste vi märka alla kläderna så att dom inte förväxlas på dagis. Jag tycker de ser så tråkigt ut att märka dom med märkpenna så jag googlade runt och dom sötaste & fräckaste namnlapparna jag hittade fanns på Glada Grodan. Det fanns alla möjliga motiv! Allt från traktorer, grodor till cupcakes! Jag gillar den annorlunda designen också, att dom är runda. Jag fastnade direkt för döskallarna och när jag frågade Jair så sa han samma sak. Ta döskallarna! Dom är fräcka!

namnlapp-doskalle-bild

 

 

Även om jag känner ångest för att Lucas ska börja på dagis så känns det kul att göra ordning hans dagiskläder och alla andra förberedelser. Dom här namnlapparna finns både som klisterlappar och som stryka-på-lappar. Så när vi kommer hem ska det klistras och strykas. Allt ska märkas!!! 🙂

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. a

    jag beställde regnkläder från lekmer.se för 200kr. Kommer ha dom hemma sen köpa ett set lite bättre inför förskolan, som startar i januari för oss. Lekmer har även en rabattkod på 10%.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här