Okategoriserade

Mycket närmare nya lägenheten!

Just nu är jag så glad att det känns som jag har skuttat upp i sjunde himlen!!!! Vi fick nyss reda på vårt skattebesked! Att vi kommer få tillbaka närmare 17 500 kr!!! Jag blev överlycklig när jag såg siffrorna!! Det betyder att vi kan köpa den nya lägenheten innan det här året är slut! Kanske till och med direkt när vi kommer hem om vi har tur och vår lägenhet blir såld för det som vi önskar. Just nu är jag så himla glad! Nu ska jag surfa in på Hemnet och drömma lite om vår nya lägenhet.

3 Comments

  • A

    Ja underbart med extra pengar! VTips är att kolla efter nyproduktion på Eriksberg. Du behöver inte betala hela handpenningen direkt. Vi felade upp det i 2. Bra investering att köpa är! Vi trivs superbra här. Nära till allt.

  • R

    Enda sedan jag fick kännedom om hemnet och hur bostadsrättsmarknaden ser ut har mitt liv varit ett helvete. Har gråtit, skrikit och velat dö varenda gång jag och pojkvännen har förlorat en lägenhet p.g.a. någon annan har budat över oss. Såhär har det pågått i snart ett halvår nu. Ångesten över att gå in på hemnet och se ”borttagen innan visning” eller att budet har gått upp har tagit över hela mitt liv. Ändå är jag beroende av att gå in på den där jävla hemsidan varje dag om jag o pojkvännen ska ha någon chans att flytta ihop. Vet inte ens varför jag delar med mig om allt det här i din blogg men jag tror att det brast för mig precis när jag såg att du nämnde hemsidan som har förstört mitt liv. Hoppas det går bättre för er i alla fall än vad det har gjort för oss…

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.