TRÖTT mamma

Idag är jag en TRÖTT mamma! Just nu sitter jag utanför vårt hus och dricker kaffe och äter ostbröd och surfar på internet. Jag är en trött mamma men jag kan inte sova… Jag ligger och tänker på nätterna och somnar helt enkelt inte. Så har det varit i en vecka nu. Så när jag väl har somnat så har jag sovit till 12-13 på dagen och Lucas också. Jag har väl vänt upponer på dygnet och det har Lucas också gjort. Till råga på det så har Lucas hosta blivit värre igen. Nu hörs det att det är en torrhosta och varje gång han hostar så retar det strupen tills han inte kan sluta hosta. Hostan är lite då och då på dagen men han får ingen hostattack på dagen, men på natten, när han ligger ner, så får han såna hemska hostattacker att det slutar med att jag måste stå upp med honom tills hostan går över (han vill inte vara med pappa). Det är jättejobbigt! Jag blir väldigt orolig och eftersom jag redan har så svårt att sova så slutade det med att jag knappt sov nånting alls inatt 🙁

Jag har börjat tro att hostan beror på astma. Jag har astma och här är det så mycket skräp och avgaser i luften så jag har känt av min astma varje dag sen jag kom hit. Jag brukar aldrig behöva min astmamedicin hemma i Sverige men här måste jag ta den flera gånger om dagen. Om jag inte tar min astmamedicin så hostar jag väldigt mycket torrhosta eftersom mina lungvägen är retad eller vad man ska säga. Min mamma och syster har också astma så det skulle inte förvåna mig om Lucas också har ärvt det… Men jag hoppas ju såklart på att han inte har fått det. För att dämpa hostan har vi börjat med hostmedicinen igen, den som Lucas fick från första doktorn vi träffade. Det är en naturlig hostmedicin så det är inte ett läkemedel som Bisolvon eller så. Den andra läkarn vi träffade sa att Lucas inte skulle behöva den mer eftersom han fick antibiotika, men nu har han ätit antibiotikan i 12 dagar och det är bara 2 dagar kvar och han har börjat hosta igen. Men hostan är iaf bättre än den har varit förut. Gud vad jag längtar hem till Sverige nu! Skulle kännas så mycket bättre att få en ordentlig utredning av Lucas hosta.

20140712-095210.jpg

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här