Mosig efter konferens

Det blev inte mycket bloggat idag heller eller i alla fall inte så mycket som jag brukar skriva. Jag kom hem så sent och var så trött och mosig så jag orkade helt enkelt inte, jag var tvungen att vila lite innan min skrivarhjärna kunde köra igång. Nu är klockan snart elva på kvällen och det är nu min andra rond med energi kickar igång. Jag är rätt knäpp på det sättet. Jag kan ha problem att hålla mig vaken i många timmar för att plötsligt bli pigg igen vid klockan tio på kvällen.

Jag har varit på heldagskonferens idag också och kommer vara det imorgon med. Imorgon blir konferensen på Arken Spa, det ser jag framemot 🙂 Det känns lite lyxigt faktiskt! Det är mycket på jobbet just nu så jag bestämde mig för att inte vara föräldraledig just denna veckan. Jag har tagit ut 6 veckor semester i år så det går ingen nöd på mig om jag får jobba hela denna veckan.

Nu ska jag släcka ner och sova så att jag är pigg imorgon. Jag skriver mer imorgon 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här