Morgonpromenad

Alltså herregud vad jag är trött! William håller mig vaken ungefär halva nätterna och jag börjar känna mig som värsta zombien nu. Haha! Tur att jag har Victor som alltid gör iordning och kör dom andra två till förskola/skola, även om han också störs av William på nätterna. Dessutom väcker han alltid mig med en kopp kaffe på sängen. Jag älskar det!

Dom sista dagarna har vi fått in en superhärlig vana som verkligen väcker mig till liv även när jag är som allra tröttast. Vi går en skogspromenad på cirka 5 km varje morgon, innan frukost. Jag har aldrig varit en särskilt aktiv person på morgonen, men jag måste säga att det är ett helt fantastiskt sätt att starta dagen på 🙂

Imorse var det cirka 3 grader så ganska så kallt, men efter att ha knuffat vagnen upp och ner för alla backar så blir man snart varm 🙂 Dessutom hade jag ullunderställ under träningskläderna haha! Jag hatar verkligen att frysa 😛

Imorgon ser det ut att bli snö här i Göteborg så då blir det hemmaträning framför TVn istället för PW 🙂

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

 1. Sabine

  Tänk att det kan vara så olika. Jag hade aldrig varit motiverad till en 5 km powerwalk INNAN frukost 😂. Kul att det går så bra ändå. Nu när jag jobbar tidigt så äter jag inte frukost förrän på jobbet vid ca 8.45-9.15 beroende på hur morgonarbetet ser ut. Då är jag döhungrig då det är som en träningsrunda direkt på morgonen. Innan brukade jag alltid äta på väg till jobbet men nu har jag ju munskydd på mig hela vägen från busshållplats till omklädningsrummet och sen från omklädningsrummet upp till avdelningen. Det är verkligen inte bra för man glömmer både att äta och dricka om man inte sätter ett påminnelsealarm som jag börjat göra nu.

  Svara
  • Emma

   Haha! Jag skulle också sagt så för några år sen, men jag har upptäckt massor av nya saker med mig själv den senaste tiden. Tex har jag alltid varit övertygad om att jag inte är en morgontränare, men nu tränar jag ofta innan frukost.

   Ja det kan jag tänka mig att man glömmer. I vanliga fall kan man ju dricka när som helst, men när man har munskydd blir det ett extra steg.

   Svara
 2. Lena

  Gillar verkligen att promenera tidigt på morgonen, just nu blir det på lunchen och en runda på kvällen. Vågar inte riktigt gå själv än på morgonen, får vänta tills det blir lite ljusare.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här