Mor-och-dotter-tid på Belle Studios

– Samarbete med Belle Studios –

Igår var jag och Isadora på Belle Studios och klippte oss. Isadora var sååååå exalterad och hade berättat för hela förskolan att hon minsann skulle till frissan idag, bara hon och mamma. Sötis! Hon njuter till och med mer än vad jag gör att få håret fixat. Det är jättemysigt att gå dit med henne, det blir lite som mor-och-dotter kvalitetstid 🙂

Igår testade jag en ny produkt som heter K18 som Belle Studios har fått in. Den är som Olaplex, fast ännu mer reparerande. Håret blev alldeles lent efteråt och fick en annan lyster så att håret upplevdes som ljusare. Jag kan verkligen rekommendera er som har långt hår eller vill ha långt hår att testa på K18. Det är en billig investering för att få ett långt hår att se fräscht ut eller för att få det att växa. Mitt hår kunde inte bli längre innan jag började med vårdande behandlingar och nu växer det så att det knakar trots håravfall efter graviditeten 🙂

Isadora ville ha hollywoodlockar även denna gång. Hon blev så fin, min lilla docka!

Nu när håret ser lite ljusare ut så funderar jag på att låta utväxten vara för att se hur det blir när håret solbleks i sommar. Vad tycker ni? Det ser okej ut framifrån tycker jag, men bakifrån? Borde jag färga det nu direkt eller kan jag vänta?

Älskar den söta lilla posén hon gör med benet, så söt!

Tusen tack Belle Studios för att ni fixade oss så fint och för att ni alltid tar så väl hand om oss. Det är en upplevelse att komma till er 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här