Okategoriserade

Modiga Sanna bjuder kräsna-gravid-Emma på mat :)

Måste berömma min modiga vän Sanna som vågade bjuda en kräsen-gravid-jag på mat igår 🙂 Det var faktiskt riktigt modigt och då hade hon ju läst min blogg om att jag inte gillade nåt längre haha!

Men hon lyckades verkligen! Hon lagade en lax i nån mumsig krämig sås med soltorkade tomater i och kokade färsk pasta, MUMS!! Och sen bakade vi kladdkaka tillsammans som blev perfekt kladdig 🙂 Jättemumsig!! Jag fick till och med några bitar med mig hem som jag & Jair mumsade i oss igårkväll… haha!!

Nu är jag supersugen på Sannas mat igen, tack Sanna för att du gav mig en till maträtt som jag kan äta, nu finns det iaf en maträtt på min meny som jag kan äta 😀 Ska fråga Sanna om receptet sen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.