Okategoriserade

Dagens outfit

Idag tog jag mina mammabyxor och mitt långa linne från ginatricot som jag köpte i en storlek större i början av graviditeten. Den sitter verkligen perfekt nu! Jag önskar bara att jag hade en varmare längre kofta… Det är det enda som fattas känner jag!

20121030-083241.jpg

20121030-083259.jpg

4 Comments

  • M-

    Så fin du är!! Det finns massa snygga/billiga tjockare koftor på HM.. När jag va där och handlade mammakläder förra veckan hittade jag massa fina för runt 200 lappen 🙂

  • Emma

    Tack för tipset M-! Hittade inte så mkt men det är ju lite olika utbud på olika H&M. Jag hittade mycket koftor, men inga billiga eller tjocka… 🙁

    Tack Tessan! Ja, det är jättekul och känns så himla snyggt att framhäva gravidmagen, visst är det en stolthet!!! 😀 Hade jag kunnat med så hade jag haft sån där tröja med bebis-tryckt på magen på jobbet, men det känns inte riktigt rätt på mitt jobb…

    Isabelle, det har ja också gjort! Visst är dom bra och fina till magen 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.