Minisimmet igår

Minisimmet igår gick bra 🙂 Igår gick han med på att hoppa i vattnet igen när han hade gått upp på land, men det var ändå lite motstånd, typ som att det var roligare att vara på land än i vattnet… Eller så kanske han hade bestämt sig för att göra tvärtemot vad jag tyckte 🙂 När jag väl hade ställt honom på land fick jag liksom försöka lura honom nära kanten så att jag fick tag på honom och kunde dra i honom i vattnet. Han blev inte ledsen eller arg så som han blev förrförra veckan. På slutet av minisimmet igår så tyckte han till och med att det var spännande att hoppa i vattnet om jag höll i hans fingrar. Det märks att han gör mer och mer framsteg, men främst går vi ju minisimmet för att ha en rolig aktivitet som hela familjen kan göra tillsammans! Ett annat mål vi har med minisimmet är att han ska få vattenvana och i en nödsitutation kunna rädda sig själv i så tidig ålder som möjligt.

Idag ska vi på minisim igen och idag ska både jag och Jair vara med 🙂

IMG_3007.JPG

Vissa gånger när vi har simmat så har Lucas varit en katastrof efter, bara skrikit och jag har fått sitt i duschen med honom i famnen samtidigt som jag har duschat både honom och mig, men igår var han en riktig ängel! Han stod snällt i duschen och ville ha vatten på sig konstant! Efteråt när jag packade in honom i handduken så var han helnöjd 🙂

Efter simmet gick vi hem till Thaimorsan (Siranee) och på vägen dit somnade Lucas i vagnen. När vi kom fram så märkte jag att hela Lucas med åkpåse och allt hade glidit ner i vagnen (jag brukar inte spänna fast honom när han ligger i åkpåsen). Overallen hade tryckts mot hans kinder så att han såg ut som en liten kanin med bulliga kinder haha!! Och han sov bara vidare! Sååå himla roligt!!!

IMG_3021.JPG

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här