Okategoriserade

Minbebis bloggstatistik, fungerar den?

Fungerar minbebis bloggstatistik? Jag brukar ha cirka 300-400 unika besökare per dag, men igår hade jag tydligen 1300 unika besökare…. Hmm kan detta stämma? Nån som vet hur man gör för att lägga in en extern statistikräknare?

5 Comments

  • mammananna

    Jag undrar också om statistikräknaren verkligen stämmer…? Fast för min del gäller det att den verkar visa alldeles för få besökare och inte uppdaterar som den ska… Frustrerande!

  • VackraVi - 20 år och mamma till Thea

    Det känns ju som att den inte riktigt stämmer hela tiden! Som jag skrev kan den hoppa och skilja typ 100-200 mindre/mer besökare mellan olika dagar vilket inte riktigt känns helt rätt?! Åh blir så irriterad. Fixas det inte helt snart funderar jag på att flytta bloggen 🙁 Synd, för jag gillar minbebis annars!

  • Emma

    Åh va kul Katja! Jag försökte hitta var de länkade men jag kan inte hitta. Du får gärna skicka till mig var de hade länkat, jag blir så nyfiken 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.