Mina bästa tips + 15% rabatt på ALLT även rean!

– Innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex –

Minns ni att jag tipsade om en mor-och-dottermatchning för bara 99 kr/plagg? Jag har fått så mycket beröm för den blusen när jag haft den på jobbet och det är knappt att kollegorna tror mig när jag säger att jag köpt den på barnavdelningen för 99 spänn! Den är helt klart mitt bästa köp detta året 🙂 Nu är blusarna nästan slutsålda, men eftersom jag älskar färgerna och det våriga mönstret så jag köpte även byxorna till Isadora. Dom var också ett riktigt fynd, bara 99 kr! Byxorna är mjuka treggings med bakfickor och mjuk borstad insida. Dessutom får ni just nu 15% rabatt på allt, även reavaror med rabattkoden “superweek18! Gäller endast denna veckan!

Skärmavbild 2018-04-07 kl. 19.25.03
Skärmavbild 2018-04-07 kl. 19.25.51
Skärmavbild 2018-04-07 kl. 19.26.17

Fotograf: www.wanderings.se

Isadora har samma treggings i rosa och ett par liknande i jeanstyg som Isadora har på sig i det här inlägget. De som är i jeanstyg har justerbar midja och dom kan jag verkligen rekommendera till pojkar också. När Lucas var i Isadoras ålder köpte jag ofta treggings på tjejavdelningen till honom eftersom jeansen på pojkavdelningen ofta var hårda och otympliga att leka i.

Ett annat köp som jag är väldigt nöjd med är Isadoras vita kofta som är med på bilderna i det här inlägget. Den är riktigt söt med alla detaljer och väldigt bra pris på också. Jag köpte den utan rabatt men hade jag vetat att det skulle komma en rabatt så hade jag definitivt väntat!

Skärmavbild 2018-04-07 kl. 19.26.39
Skärmavbild 2018-04-07 kl. 19.26.52

Fotograf: www.wanderings.se

Sist men inte minst är den här klänningen! Den ska Isadora ha på sitt barnkalas om två veckor. Tänk att lilla gumman blir 2 år om bara två veckor!

img_5669
img_5670

Klänningen passar perfekt nu, men det vore bra om lugnade ner sig och inte växte så snabbt på höjden för jag hoppas att hon ska kunna ha den här hela sommaren. Hon har växt så det knakar sen vi kom hem från Brasilien!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här