Okategoriserade

Min töntiga dröm har gått i uppfyllse

Det är lite som en dröm gick i uppfyllelse i natt. Det är supertöntigt men när jag var liten hade jag en töntig dröm om att sova med ett myggnät. Egentligen handlade det väl inte om myggnätet utan om att jag ville sova med en prinsess-sänghimmel som i sagorna. Nånstans där i mina unga drömmar har prinsess-sänghimmeln förvandlats till ett helt vanligt myggnät… Men likaväl är det min dröm och inatt kände jag mig som en riktig prinsessa. Särkilt när jag vaknade upp till hälften insnodd i mitt kära myggnät…

20140623-172459.jpg

3 Comments

  • Diana DeMarkey- LiveYourDreams!

    ha ha inte alls töntigt, tycker det är nog en liten hemlig dröm som väldigt många tjejer har. Har själv funderat på att skaffa himmelsäng eller vad dom nu heter. Det är härligt när man åker till Colombia (där vi kommer från ursprungligen) för där får man sova som prinsessor, med nät och allt. hihi.

  • Siranee

    Hehe jag har vuxit upp med att sova i en jättestor myggnät för typ 4 pers från till jag flyttade till Sverige. Fick en liten flash back på det sista hotellet som vi bodde i Phuket å fick en honeymoon svit. Där var det himmelsäng haha. Det var lite kul att stänga om sig hela familjen under himmelsängen. ^_^

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.