Okategoriserade

Min andra frågestund

Bomba mig med frågor! Det var exakt ett år sen jag hade en frågestund sist och då fick jag så många frågor att jag fick skriva 5 inlägg med svar på frågor! Jag blev lite avskräckt efter det haha! Det var hela 30 frågor (varav en del var följdfrågor) och 12 personer som frågade! Men så läste jag Jannice blogg att hon skulle göra ett videoinlägg om hon fick fler än 10 frågor så jag funderar på att göra likadant…. 🙂 Men det är lite jobbigt för jag har värsta scenskräcken (för sånt här)! Haha! Så jag är inte lika generös som Jannice är. Men jag lovar att jag gör ett videoinlägg om det blir 10 personer eller fler som ställer frågor. Är det färre än 10 personer som ställer frågor lovar jag inget, men om jag får väldigt många frågor så att jag får skrivkramp kanske jag gör ett videoinlägg ändå 🙂 Mitt första videoinlägg, gud så läskigt!

 

 

20140702-193406-70446185.jpg

 

Ni har till och med söndag 23.00 på er att bomba mig med er frågor!

När jag ändå har er på tråden skulle jag gärna vilja att ni lämnar en rad om vad ni gillar att läsa i min blogg. Vad är era favvo-inlägg? Lucas? Brasilien? Dagens outfit? Tips? Tester? Alltid kul för mig att veta vad ni gillar 🙂

15 Comments

 • Emelie

  Vad skulle Lucas heta om han var en tjej?
  Hur många barn vill ni ha?
  Vad heter Lucas i mellannamn?
  Vad hade ni för liggvagn?

  Jag älskar när du skriver om Lucas!

 • tina wall

  Planerar du och jarir giftermål inom en snar framtid?Om, gärna en kort liten kommentar om vart och hur som du känner idagsläget samt hur ni gör med efternamnet?Om inte, har ni skrivit något samboavtal?

 • Jannice

  Hur träffades du och Jair? Vad arbetar du med när du inte är föräldraledig?

  Klart du ska göra ett videoinlägg, då känner jag mig inte så ensam 😉
  Kram

 • Johanna

  När bestämde du dig att du skulle visa vem du var på bloggen, alltså bilder på dig själv?
  Är det inte svårt att vara öppen och skriva ocensurerat om saker och ting när du vet att tex din mamma läser bloggen?

 • Marie Alvas mamma

  Det finns många olika uppfattningar om vad som är bra och dåligt att ge sitt barn att äta. Lucas har säkert precis som vår dotter börjat vilja ha ALLT som vuxna äter. Jag undrar om Lucas äter mer ”vuxen” mat nu? Får han äta glass? Om ni hade varit i Sverige hade du gett Lucas färskpotatis? Jag tycker bäst om att läsa om Lucas, om bra tips och dagens outfit. Du får gärna skriva om barnkläder också, finns inget roligare än att shoppa kläder till barn tycker jag.

 • Ina

  Berätta lite om dig själv? Vad har du för ngn utbildning? Vad jobbar du som? Vilket företag?
  Vilket språk pratar du och Jair med varandra?
  Hur bra svenska kan han?
  Kan du inte berätta om Jair tycker något är konstigt som vi svenskar gör? Något som skiljer sig från hur man gör i Brasilien.

 • Angie

  Jag gillar allt du skriver! Bara det kommer upp ett inlägg så blir jag glad 🙂

  Hjälper ni jairs mamma genom att handla mat till alla varje vecka? Jairs brorsa är ju arbetslös och mamman får ej pension, hur klarar de sig?

 • Elin

  Allt på din blogg är inntrssesamt men bäst är om Brasilien! 🙂 känns det lättare att leva i Brasilien, tänker på ett sånt sätt att allt verkar lite enklare, man behöver inte oroa sig för att ex. uppfostra sitt barn fel eftersom det inte finns så många ”regler” som i Sverige!? (Mindre regler om alt annat oxå) Om du förstår vad jag menar:) livet är mer avslappnat typ?!

 • Anita

  Hej!

  Jag undrar också vad du jobbar med annars? Hur kom du in på det yrke? Vad drömde du om att bli när du var liten? Jag tycker också om att läsa om Lucas, barnprylar och barnkläder , men det är också roligt att läsa om dig därav min fråga.

 • Linn

  Mina frågor:
  Finns det några bra höst och vinterleksaker som man kan ha ute (förutom pulka då)?

  Vad kan man hitta på med barn utomhus i höstväder?

  Vad ska man ha för kläder på dem? Räcker det med varma kläder och regnställ på hösten?

  Köper ni endast nya kläder eller begagnade också? Vart köper ni de begagnade kläderna i sådana fall?

  Hur ser ni på att ge Lucas sötsaker?

  Dina bästa tips till föräldrar?

 • Malin

  Hej! Hur känns det att snart flytta hem igen? Hur tror du det kommer gå med omställningen för Lucas? Nu när ni varit borta så länge från Sverige.

  Tack för en underbar blogg!
  / Malin

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.