Checklista inför bloggresan!

Jag känner på mig att den här hösten kommer bli en fantastisk höst! Särskilt på bloggfronten! Jag har redan massa kul planerat! Först ut är ju Loppis bloggevent den 23:e augusti. Och där slår vi på stora trumman! Hela planeringen är inte klar än, men vad jag vet hittills är att det blir två nätter i huvudstaden, loppievent, bloggmiddag med 20 bloggerskor och utgång efteråt! Gud vad jag ser framemot detta!

Jag kommer samåka tåg och dela rum med Thaimorsan. Jag har gjort en liten checklista för att få ordning på allt 🙂

✔ Anmälan till bloggevent

 Boka tågbiljetter

✔ Boka hotell

✔ Anmälan till bloggmiddag

✔ Fixat barnvakt

Outfit till eventet

Outfit till bloggmiddag/utgång

clarion-sign-stockholm1

Det är här bloggeventet ska vara 🙂 

Relaterade Inlägg

5 Kommentarer

  1. Jannice

    Vi har bokat tågbiljetterna idag och kommer att vara där från fredag till söndag! 🙂 På fredagkväll tänkte vi dra på grönan, ska ni också dit? 🙂

    Kram

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här