Okategoriserade

Matkasseguiden jämför matkassar

Matkasseguiden jämför matkassar

– I samarbete med Matkasseguiden –

Vi gillar det här med matkassar. Det är tryggt, lätt och man behöver inte fundera så mycket. Råvaror och recept levereras ända fram till dörren så man behöver varken handla eller tänka ut vad man ska äta 🙂 Vi har kört på Linas Barnkasse ett tag nu och vi är väldigt nöjda. Maten är god, varierande och lätt att laga så vi har inget att klaga på, men det kändes ändå kul att testa någon annan matkasseleverantör också 🙂 Men det finns ju så många – hur ska man veta vilka som är bra? Ja, det är ju inte så lätt att veta, men det är därför Matkasseguiden.se finns!

 

Matkasseguiden.se listar och jämför alla matkassar, tipsar om erbjudanden och rabattkoder och man kan även läsa recensioner innan man bestämmer sig för vilken matkasse man vill testa 🙂 Vi valde att testa Middagsfrids Barnkasse den här gången och vad vi tycker om den får ni veta om ni läser recensionen som jag har skrivit på Matkasseguidens sida.

Anledningen till att jag vill testa just Middagsfrid av alla matkasseleverantörer var för att jag läste på Matkasseguiden att dom har vunnit flera tester, bl.a. ett test som Aftonbladet genomfört och senast 2015 blev de utsedda som testvinnare av Bäst-i-test.se. Klart man blir nyfiken 🙂 Och vad vi tyckte kan ni som sagt läsa i recensionen på Matkasseguiden 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.