Okategoriserade

Massa babykläder

När vi var på backaplan idag så blev det såklart en del babyinköp. Det mesta var på rea så det var roligt!! Vi sparar oss lite för att göra inköp av helt vanliga babyplagg tills vi har varit på Ullared eftersom vi har hört att det är billigt där.

20121030-203958.jpg
Det här köpte vi på H&M, för den randiga o vita bodyn var 99 kr ordinarie pris för båda. Daddy’s hero var på rea o kostade 100 kr, men sen hade jag 20 % rabatt o 150 kr på H&M så det blev jättebilligt!

20121030-204346.jpg

20121030-204356.jpg

Dom tre tröjorna och alla strumpor, utom de två tiger-strumporna som kommer från H&M, köpte vi på Lindex. Där var det halva reapriset så där betalade vi bara 142 kr!!!! Kändes som hittat!!!

7 Comments

 • jen78

  Vill bara förvarna dig lite när det gäller Ullareda. När det gäller kläder till dem små så finns det inte så stort urval, typ några få bodysar i vit. Inte alla gulliga bodysar som man hoppas på. Kom själv ihåg vilka förväntningar jag hade när jag skulle handla till sonen, stl 50 å 56. Kom hem med 2 vita bodys, så jag var riktigt besviken. Från stl 68 och uppåt finns det en hel del. Annars så finns det en hel del andra billiga baby prylar.

 • Sandra

  Åhhh så kul med babykläder!!! Köpte med de där bodys på hm, söta, och smidigt att man kan knäppa upp så, är jättedyrt med såna i Australien, skulle köpt fler hemma. Blev med besviken på kläderna på Ullared. Tyvärr kunde jag inte få plats med mer packning men annars hade jag nog köpt babygym där, de hade jättefina! Kram

 • Angélica

  Jag håller med förgående, babykläderna på gekås är inget vidare i de mindre storlekarna. Ibland har man tur då de kan få in från Lundmyr annars är det vitt och beiget oftast med någon nalle på. Dessutom är de ganska konstiga i storlek och passform men för 29.95 kan jag ändå med att köpa någon vit body och muddbyxor för samma pris 😉
  Annars tycker jag bebissortimentet är jättebra 🙂

 • Emma

  Tack alla för tipsen om Ullared!! Jag hade höga förväntningar på dom så det var bra att ni tog ner mig på jorden innan jag åkte dit ooch blev besviken. Jag funderar på om jag kanske skulle ta ledigt en dag nu i november och åka dit o julhandla o bebishandla lite så kan jag ju önska mig det jag inte får tag på.

  Sharand, jag köper storlek 50 eller 56 på allt. Allt som är lite dyrare köper jag i storlek 56 för att jag tänker att vår son kanske är lite större än 50 (vet ju inte det) så att då vore du ju tråkigt om kläderna inte passar… Hellre att han växer i dom snart då än att dom redan är för små när han föds. Jag vet inte om vårt sätt är det bästa, men så har vi tänkt hittils… 🙂 Lycka till!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.