Massa ärenden

Idag har jag och barnen uträttat en massa ärenden. Först var det egentligen meningen att vi skulle träffa en kollega och hennes barn för en liten lekstund och fika, men så gick bilen sönder så jag var tvungen att planera in att lämna den på lagning idag. Det var egentligen inget allvarligt för det var ”bara” bakre ljuddämpare som hängde löst, men jag är ju rädd att den ska lossna helt och bli förstörd så därför ville jag lämna in den så fort som möjligt, men först hade jag ett gäng ärenden att göra och då fick jag inte riktigt ihop min tid så jag och kollegan bestämde oss för att ses en annan dag.

Ett av ärendena var att åka tillbaka till Newbie Store på Frölunda Torg för att byta alla kläderna jag köpt eftersom virrpannan hade köpt fel storlek till Isadora. När Lucas var bebis hade jag stenkoll på hans storlek, men nu kommer jag inte ihåg nånting och bara blandar ihop hela tiden. Haha! Undra om man blir mer och mer glömsk ju fler barn man har eller ifall jag bara är glömsk för att jag har så mycket annat som rör sig i huvudet just nu?

 

Isadora är alltid väldigt gosig när hon är nyvaken 🙂 man får bevara stunderna för dom händer inte särskilt ofta 🙂

 

 

Nu ska jag i alla fall koppla ner för denna fredagen. Jag och Jair ska titta på något tillsammans och jag har dukat upp med kräftor och mögelost igen haha! Jag blir så lätt sugen på sötsaker när jag sitter framför TVn men jag försöker hålla mig till enbart en max två dagar i veckan. Det är svårt, men det blir i alla fall lite lättare när jag äter kräftor för då är jag upptagen med det en bra stund. Dessutom tycker jag att det är lika gott som godis och sånt 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Maria at Inredningsvis

    Vilken go unge 🙂 och vem fasen gillar inte sötsaker jag menar ge mig en mörk choklad med havssalt ANY time any where haha 🙂 och chokladbollar ska vi inte tala om mmmmmm bättre än sex lol:)

    Ha en kanon helg:)

    LOVE Maria på Inredningsvis

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här