Fråga till er: Ska jag skriva om Brasilien?

Jag behöver fråga en sak känner jag. Jag vet inte riktigt hur jag ska skriva när jag skriver om Brasilien för jag har ingen aning om hur många som har hängt med sedan vi där sist? Ska jag berätta allt från början? Visa vart vi ska bo m.m. eller vet ni redan? Jag har många fler läsare nu än vad jag hade när vi var i Brasilien sist, men jag tänker att ni kanske läser i arkivet? Eller så gör ni inte det? Är det tjatigt om jag skriver om Brasilien som om det är första gången jag berättar om det eller känns det okej? Jag skulle nog tycka att det var kul att visa bilder m.m. redan nu – förbereda inför avfärd liksom 😛

Bild som jag tog en av dom första nätterna i favelan 2013 när vi just kommit till Brasilien med Lucas.

Relaterade Inlägg

15 Kommentarer

  1. -Jenny-

    Skriv! Det är ju jättelängesedan ni var där. Jag kommer knappt ihåg ett skvatt fastän jag läste då. Du skriver om det du vill och Brasilien är kul att läsa om.

    Svara
  2. Gabriella

    Jag har följt dig sen du väntade Lucas men vill gärna höra om Brasilien igen. Vill bara säga att din blogg är så otroligt bra och man får en härlig känsla av att läsa den? Den har allt??

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här