Många nattliga kissturer

Det är många nattliga kissturer just nu. Jag behöver oftast gå upp och kissa minst två gånger per natt och det gör oftast rätt ont när jag vaknar och ska ta mig upp över sängen. Dom senaste nätterna har jag fått superkraftiga hugg i ena sidan, jag tror det är ligamenten, men det det är så kraftigt att jag inte kan ställa mig upp och sen kan jag inte gå upprätt förrän smärtan har gått över. Någon som känner igen det där? Det känns inte som det är något farligt eftersom det går över helt så småningom, men jag blir ändå lite fundersam. Ska det vara så? Borde jag bli orolig?

Varje gång jag går upp och kissar så tänker jag “nu kommer vattnet gå!” Jag är nämligen övertygad om att min förlossning med bebis kommer att starta på natten. Det är lika spännande varje natt! När Lucas föddes så hade jag svag svag mensvärk dagen innan och när jag skulle lägga mig den kvällen så tänkte jag att jag inte var trött men jag gick och la mig ändå eftersom jag kände på mig att nu kanske bebis kommer. Efter ett par timmars sömn så startade förlossningen med värkar! Jag hade värkar med 7-10 minuters mellanrum och kunde inte sova nånting alls den natten. På morgonen väckte jag Jair och berättade att det var dags att åka in till förlossningen 🙂

Eftersom min förra förlossningen och även mitt missfall startade på natten så tänker jag att denna förlossning också kommer göra det. Så nu vågar jag inte vara uppe för sent på kvällarna längre och vill helst inte att Jair ska vara det heller. Han blir så himla påverkad av för lite sömn och klagar jämt på att han har sovit så dåligt. Idag sa han “jag har sovit dåligt i en vecka”, men ändå envisades han med att titta på TV till klockan 1?! Det är lite frustrerande tycker jag. Jag vill ju inte ha en grinig man på förlossningen liksom…

inte sova

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

  1. zarah

    Det låter som ligamenten ☺ sådär är det för mig med och det blir värre när jag är kissnödig eller precis har kissat. Tror inte du behöver vara orolig ❤

    Svara
  2. Johanna

    Är gravid i vecka 37 och känner verkligen igen smärtan när man ska försöka resa sig på natten för att gå upp och kissa. Hårda, smärtsamma “hugg” och har precis som du tänkt att det är ligamenten, går ju över snabbt, men är ju inte en speciellt skön känsla att vakna till ?

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här