Magiskt event på Kurragömma

Denna helgen hänger jag och barnen i Borås. Idag har vi bara varit hemma hos pappa, men igår var jag på event på den magiska leksaksaffären Kurragömma 🙂 Det var ett jättemysigt event med en massa härliga människor. Jag kände mig fylld med härlig energi när jag gick därifrån.

Bilderna i inlägget är antingen tagna av mig eller lånade av Therese. Tack fina Therese!

img_2255
img_2251
img_2232
img_2254

Jag gillar verkligen Kurragömma. Det är en väldigt speciell butik där ägarna har gått in med hela själen för att bli experter på precis det dom gör. På Kurragömma finner man inte plastiga slit-och-släng-leksaker, här finner man hållbara leksaker med mycket omtanke bakom. Många av märkena i butiken har en historia och åtminstone ett av märkena är dom helt ensamma om i Sverige!

img_2252
img_2249
img_2253

På eventet bjöds det på sockerfritt godis från Tweek och magiska julcakepops från Dintårta.se.

img_2256
img_2259
img_2228

Jag hade turen att kamma hem en av vinsterna, nämligen den här ursöta enhörningen! Alltså, den är så gullig att jag har lust att behålla den själv!

Jag passade på att handla lite julklappar också, det blev kritor, spis och lite mat från Maileg. Spisen blir en julklapp från pappa och Linda. Kritorna var jättecoola! Dom kändes precis som att måla med läppstift!! Det som var bra med dom kritorna var att det kommer väldigt mycket färg direkt så det är enkelt för småbarn att måla med dom, dessutom kladdar dom inte det minsta när man gnuggar fingret på pappret efteråt. Theodora (delägare) berättade också att hon låtit sina barn måla med dom på fönstren och kläderna och det blev inga fläckar överhuvudtaget! Jag köpte dom som en julklapp till Isadora 🙂 Om någon skulle undra så hittar ni dom HÄR!

img_2227-1
img_2226-1

Nu är jag hemma hos pappa och Linda. Barnen somnade för en halvtimme sen och vi har dukat upp för myskväll och skräckfilm. Vi har det bra helt enkelt!!

img_2244-1
img_2245-1

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här