Magen vecka 24 – bebis nr 2

Jag insåg att jag ligger några dagar efter med min veckomagbild. Idag är jag ju i vecka 25 (byter vecka på fredagar). I all tumult i dagarna så glömde jag helt bort det och blev faktiskt lite chockad när jag såg att det var lördag idag!

Hur som helst så tog jag en bild när jag var i vecka 24 men jag har inte hunnit få upp den på bloggen än. Och nu är det ju egentligen försent, men för historikens skull så vill jag nog gärna ha en bild med på bloggen i alla fall, så här kommer den!

 

Visst har magen fått en fin form nu! Jag älskar den här storleken! Nu är den liksom perfekt 🙂 Den är smidig men ändå så är det ingen tvekan om att jag är gravid hehe! Det är nu som alla kläder sitter bra, det syns liksom alltid att jag är gravid och går inte att dölja med pösiga plagg. När magen var mindre så var ju problemet att ibland såg det ut som jag hade käkat lite för mycket och då var det svårt att hitta kläder som jag såg gravid ut i. Jag önskar att veckorna gick lite långsammare nu så att jag kunde njuta innan magen blir stor hård och tung!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här