Okategoriserade

Magen syns – men ingen vågar säga något!

Jag har ett litet projekt på gång, jag vill ta reda på när min brytpunkt är då folk faktiskt märker att jag är gravid utan att säga något. Så jag har berättat för 7 personer på min grupp att jag är gravid plus min chef. Resten av gruppen jobbar jag aldrig ihop med och jag träffar dom bara på fredagsfikan. Så varje fredag går jag till fikarummet o väntar på att någon ska säga nåt om min mage, men inte heller denna fredagen sa någon nåt… hmmm undra hur lång tid det kommer ta… hehe! Jag väntar med spänning! Förra fredagen såg jag att några tittade, men inte denna gången…

2 Comments

  • Pilla

    Tror de flesta är lite försiktiga med att fråga. Man vet inte riktigt så tidigt. Jag kommer ihåg med min första tyckte jag att det syntes tydligt i v 13-14, men för andra så kanske de inte visste säkert.

    Snart så, då kommer ingen kunna misstolka din fina mage:)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.