Magen,  Tredje graviditeten

Magen nu och magen med Lucas – vecka 34

Mitt symfusmått är exakt 1 cm större nu än vad det var när jag var gravid med Lucas, så jag tänkte att det var kul att göra en ny jämförelse och kolla om det syns nån skillnad. Det är ju lite extra spännande nu tycker jag, eftersom jag inte vet om bebis är en flicka eller pojke. Fast jag tror egentligen inte att man kan se skillnad på magens form beroende på om det är en flicka eller pojke i magen.

Så här har ni magen nu och magen med Lucas – vecka 34:    

Nu tycker jag att det är ganska stor skillnad på magarna. Jag tycker det ser ut som att jag bär bebis mycket högre den här gången! Det är säkert därför som jag har så himla mycket halsbränna. Jag tycker även det ser ut som jag svankade mer när jag var gravid med Lucas än vad jag gör nu. Men min rumpa var fylligare då också hehe!

One Comment

  • Camilla

    ja ser verkligen ut som bebis nu är högre upp. 😛 gud vad spännande att se vad det blir för kön på bebis nu. 😛 fast jag personligen skulle aldrig klara av att gå ovetandes, det planeringsfreaket jag är. haha 😀 😀

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.