Okategoriserade

Lyxfredag med pyjamasparty

Äntligen är bästa dagen på veckan här! Victor har skämt bort mig med en vacker höstbukett och barnen har myskväll. Isadora tittar på Frost för första gången, lite komiskt att hon älskar Frost men aldrig har sett filmen. När Lucas var liten fanns den på Netflix så då såg vi den många gånger. Jag trodde den skulle komma tillbaka till Netflix eller Viaplay men nu orkar vi inte vänta längre så Victor hyrde den åt Isadora. Hon sitter som förstenad här bredvid, helt inne i TVn 🙂

Om en liten stund ska jag åka på pyjamasparty på Sovkoncept. Det är min fina vän Malin som driver Eventolution som anordnar partajet 🙂 Jag ser verkligen framemot att träffa Malin och alla dom andra tjejerna som är inbjudna 🙂

Senare ikväll ska jag och Victor fira lite med charkis och bubbel 🙂 Det har nämligen hänt en stor sak denna veckan, men jag kan inte avslöja vad riktigt ännu 🙂

One Comment

  • Lexochlogan

    Men å du lämnar oss alltid nyfikna, synd jag inte läste detta innan vi sågs förut då kunde jag ju frågat dig. Så kul att ses ikväll, alltid kul med event och Malin gör det ju magiskt gång på gö g

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.