Okategoriserade

Lyckad lyxtorsdag med LOPPI!

I torsdags var jag på en riktigt lyckad kväll med min bloggportal LOPPI och ett gäng toppbloggare från hela landet 🙂 På plats var 56kilo, Matplatsen, FruReinhold, Tvillingmorsan, Emilys liv, Natalis, Idasbeauty, 10barnsmamma, Familjen annorlunda CarolaSarianne och härliga Emelie och Smulan som jobbar på LOPPI 🙂 Kvällen började med att vi mötes upp på Restaurang HAKScandic Europa där vi bjöds på deras härliga sommardrink Moonshine punch som har premiär nästa vecka! Den  tog slut på en gång kan jag säga SWISCH sa det!!

IMG_5083.JPG

 

Bild lånad från grymma Emilys liv (såå fina foton!! 🙂 )

IMG_5093.JPG

Mina mobilbilder och bilder lånade från Emilys liv

Efter drinken fick vi sätta oss till bords på restaurang HAK för förrätt á la tapas-stil. Det var massor av smarriga saker, jag kan tyvärr inte återge namnet på allt men den allra goaste grejen kommer jag nog aldrig att glömma! Det var tonfisk sashimin! Herregud så gott!! Den bara smälte i munnen!! Det var många som blev alldeles överrumplade av den!

IMG_5091.JPG

 

Mina mobilbilder och bilder lånade från Emilys liv

Till huvudrätten serverades ett rödvin med en fantastisk historia som kyparen berättade. Vinet är ett chilenskt vin av Louis-Antoine Luyt. Vinet trampas fortfarande med fötterna och görs bara på gamla druvträd. Chile är ett land som ligger väldigt skyddat från föroreningar så plantorna är i väldigt bra skick trots sin ålder.

Huvudrätten var svartkyckling från restaurang HAKs egna rotisseri. Kycklingen serverade med ris och potatis och mexikansk chokladsås på 60 INGREDIENSER! Otroligt smarrig och lite annorlunda till smaken än vanlig kyckling.

IMG_5092.JPG

Mina mobilbilder och bilder lånade från Emilys liv

Till efterrätt fick vi vaniljbakad rabarber med glass och karamell- och chokladkräm som serverades med en kopp kaffe. Förutom det så fick vi varsin flaska med ”iste” på eget recept som ska bota eventuella baksmällor! Riktigt spännande!!

IMG_5094.JPG

Efter maten kom taxibilarna och hämtade oss för att åka till Rondo för att se Alcazars show Discodefenders! Innan showen tog vi ett glas bubbel i Maltes Bar på Rondo.

Showen var grym! Jag kom mig själv med att antingen sitta och le eller sitta och gapa med öppen mun för att den var så grym!! Mest gapade jag nog över Tess och Linas kroppar, jäklar vilken tränade och perfekta kroppar dom har alltså. Det fick mig att börja vilja träna igen haha! 😛 Leendet kom av den fantastiska känslan som dom förmedlade genom dansen och glädjen på scenen, man kom verkligen i party-mode!! 🙂

IMG_5096.JPG

 

Och efter showen så fick vi dessutom träffa hela Alcazar gänget backstage!! Hur cooolt var inte det liksom 🙂 Jag tog SÅKLART en bild med Andreas 🙂

 

IMG_5049.JPG

 

IMG_5095.JPG

Mina mobilbilder och bild lånad från 56kilo.se

 

Tack LOPPI! Tack Scandic Europa, Restaurang HAK, Rondo, Maltes bar och Alcazar för denna grymma kväll!!! 🙂

 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.