Okategoriserade

Lunch i solen + erbjudande till dig som vill rädda mat

– I samarbete med ResQ Club – 

Idag blev det en sen lunch i solen på altanen – så härligt! Det blåste ganska mycket idag, men vi har ganska bra med lä på vår altan. Det var annat när vi skulle hämta mat på Lindholmen, där var det storm! Jag kunde nästan inte öppna dörren på Isadoras sida och när jag väl hade fått upp den så var jag orolig över att den skulle knipsa av benen på mig så hårt som den blåste på mig medans jag knäppte loss Isadora. Lucas kunde knappt stå rakt och höll på att skratta ihjäl sig när han bokstavligen flög fram till restaurangen! Haha!


Maten vi räddade idag var kycklingkorv med bbq-sås och potatismos från Matminnen på Lindholmen. Fy farao vad gott det var! Och jag lovar, jag överdriver inte! Såsen smakade mer tomat än bbq, men det var just det som jag tyckte var det goda. Och vet ni vad?! ALLA i familjen åt detta, till och med Lucas! Sist jag såg honom äta riktig mat var visserligen igår, men det har gått cirka 5 månader sen jag såg honom äta något ordentligt sist så jag är ytterst tacksam! Hoppas det blir sån här mat oftare!

Jag har berättat om ResQ Club förut, men alla kanske inte minns och många här är ju nya så jag berättar igen 🙂 ResQ Club är en app som hjälper dig att hitta överbliven mat på restauranger till ett superbra pris. Kanske blev det mat över från lunchen och istället för att slänga den dagsfärska maten så kan du köpa den för en billig peng! På så sätt är du snäll mot miljön, plånboken och mot dig själv på samma gång 🙂 Jag har fått en liten deal till er som jag hoppas att ni gillar 🙂 Ladda ner appen och använd koden PASMALLEN innan du gör din första beställning. När du sedan gör din första beställning så får du 30 kr på det ResQ Club konto 🙂 Koden gäller alltså bara nya användare.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.