Okategoriserade

Dom trodde dom kunde vinna över oss

När jag gick in på facebook imorse så möttes jag av den här videon – full med kärlek! Jag delade den på min wall på en gång men kände att jag vill dela den med er också. Terrorn kommer aldrig vinna så länge vi står enade. Rasism och hat är aldrig en lösning, däremot tycker jag att det verkar som att Göteborgs polischef verkar ha sagt en hel del smart kring om uppehållstillståndet till dom som hyllar terrordåd. Svenska lagsystemet borde kolla på hur Storbritannien har gjort när det kommer till detta. Det är aldrig okej att mörda och terrorisera människor!

Så här skriver han som delade videon på facebook:

”De trodde att de kunde vinna över oss. Att de med hjälp av terror och rädsla kunde slå oss i bojor. Men de hade inte förstått. De hade inte räknat med den kraft som finns i kärlek, medmänsklighet och mångfald.
De hade inte förstått.
Över oss vinner de aldrig.

Ingen annan video idag sammanfattar det bättre än den Herman Caroan har satt ihop. Publicerad med tillstånd.”

Dela gärna videon vidare och hjälp till att sprida kärlek för det är det som förenar oss!

One Comment

  • Life by Jenny

    Ja den är helt fantastisk! I inget annat land där terrorn har slagit till har poliserna blivit så hedrade. Våra hjältar och alla andra som fanns där för de drabbade. Vi höll både skolan och förskolan öppna tills dess att sista barnet var hämtat. Sen spenderade jag och mina två rektorskollegor kvällen åt att ringa de medarbetare som vi visste hade slutat tidigt, varit lediga eller sjuka för att försäkra oss om att de var trygga.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.