Okategoriserade

Läskigt

Tiden idag har sprungit ifrån mig i raketfart! Jag har gjort massor av saker men det känns som att det inte syns – hatar när det blir så. Det bästa vore nog om jag slutade multi-taska och fokuserade på en grej i taget haha! Så nu stängde jag av facebook och allt annat som stör under tiden jag skriver.

Jair har precis gått iväg till jobbet så nu är jag ensam vaken i huset. Barnen sover på övervåningen och om jag har tur så sover Lucas till klockan 01 innan han vaknar, om jag har otur så sover han en kvart till. Isadora sover oftast hela natten, men inte alltid.

Det var läskigt här igårkväll. Jag satt vaken ända till kl 01.40 och vid 1-tiden så lyste fullmånen in genom fönstret och massvis av ljud hördes vid altandörren som är i andra änden av vardagsrummet. Förstår ni hur pulsen gick upp när jag upptäckte att dörren var öppen? Dörren var genskjuten men handtaget var öppet efter att jag hade tagit in Isadora som sov på altanen tidigare på dagen. Men värst av allt var att jag måste öppna dörren för att ta sats och stänga handtaget och dörren i ett svep, annars går det inte att stänga. Den är nämligen supertrög eftersom vi inte har smörjt in den. Herregud vad hjärtat bankade när jag skulle göra det!

Jag vet inte om jag jagar upp mig nu, men nu är det läskigt här idag igen. Det kommer en massa ljud både utifrån och inifrån – knäpper till och har sig. Usch, funderar på om jag ska lägga mig hos Lucas redan nu 😛

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.