Lugnet i stormen

När jag kom hem från Danmark i torsdags förra veckan så vändes hela mitt liv uppochner. Veckan som har gått har minst sagt varit bisarr och det har gjort att jag inte har orkat blogga så varierat som jag brukar göra, men jag hoppas att ni kan stå ut med det. Tyvärr kan jag inte dela med mig om vad som har hänt och än är det inte över, men jag hoppas att det är över inom kort!

Förutom detta kaoset som vi går igenom just nu så ska min mormor begravas i övermorgon. Det känns oerhört tufft, dels för att jag inte får tid att sörja och dels för att jag verkligen hade behövt ringa henne nu. Jag kan inte ens fatta att hon är borta! Det känns fortfarande som att hon bara är ett samtal ifrån och att jag bara har drömt allt detta. Älskade lilla mommo, jag behöver dig verkligen nu!

Denna morgonen började i alla fall bra 🙂 Imorse var vi iväg på ett möte som gav en riktigt bra känsla i magen. Efter mötet tog vi brunch på ett café i Haga, bara jag och Jair 🙂

img_8801
img_8802

Det var så himla längesen som vi hade en stund att bara prata själva och den stunden ägnade vi till att prata framtid och bröllopsplaner. Det pirrar till och med i magen när jag tänker på att vi, VI, kommer gifta oss! Vi har försökt få ihop bröllopsplaneringen ända sedan 2012, men tack vare Veronika så blir det äntligen av 2020. Nu vågar jag nästan säga att det blir så i alla fall, men jag är fortfarande sjukt rädd för att något oförutsett ska hända som gör att bröllopsplanerna skjuts upp igen 😛 Håll tummarna för oss!

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. C

  Fint att ni har möjlighet att umgås lite bara ni två mitt i allt kaos, det är nog viktigare än man tror!

  Svara
 2. Johanna

  Nämen fy ? stackare!
  Jag hoppas det vänder och blir bättre snart!!! Styrkekram ?

  Ps. Jag gillar din klädstil! Och att du lägger ut länkar på det ? jag härmar dig på många plagg ?☺️??

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här