Dags att packa igen!

Vi hinner inte mer än att komma hem innan det är dags att packa igen! Vi kom hem vid 22.30 igår och satte igång att tvätta direkt. Vi har bara idag och imorgon på oss att tvätta och städa huset för på onsdag är det begravning och på torsdag åker vi till Italien! Under tiden vi är borta så kommer en familj hyra vårt hus och därför måste vi hinna städa och bädda ordning alla sängar först 🙂

Idag har jag och Jair varit en sväng till stan för att handla lite saker vi behöver ha med oss till Italien. Isadora hade bara tre par trosor så hon har fram tills nu använt Lucas gamla kalsonger med döskallar på. Det går bra det också men det var en ganska kul syn när Isadora hoppade studsmatta i sin söta vita klänning med rosa prickar och så landade hon så att det gick att se döskallekalsongerna. Det matchade liksom inte riktigt. Haha!

Vi passade också på att köpa ett gäng klänningar till henne för det är så mycket enklare när det är bråttom att kissa. Det verkar som att Isadora kan hålla sig en stund, men för att lugna en nervös pappa så tyckte jag att det var en bra idé 🙂 Förresten så var det faktiskt därför som jag bestämde mig för att köpa den bärbara pottan som jag skrev om. Jag tröttnade på att få frågan om var Isadora skulle kissa/bajsa om hon plötsligt skulle bli kissenödig eller bajsnödig när vi var på stan. Jag tänker “det löser sig” och ser inte det som ett stort problem. Haha! Men jag måste säga att jag faktiskt är väldigt glad att jag hade den bärbara pottan nu när vi reste till Leksand. Den underlättade såååå mycket!! Vi använde den mest som toasits men när det krisade så satte jag upp den i gräset och lät Isadora sätta sig och kissa. Jag vet inte riktigt vad folk tycker om människokiss i naturen, men om 2-åringar inte får kissa i naturen så borde inte hundar få göra det heller, så tycker jag 🙂

Jag har fått ganska många frågor om den bärbara pottan. Det är en Potette Plus (ej reklam) som vi köpte efter att Nina tipsade om den. Jag är jättenöjd!

Relaterade Inlägg

14 Kommentarer

 1. Nina

  Dödskalleunderbyxor passar väl till allt? Jag skulle gärna ha ett par sådana trosor!
  Min dotter vägrar ha andra underbyxor än kalsonger med Blixten MacQueen 😀 Ok då, jag hittade sådana på KappAhl till henne så nu hoppas jag hon blir nöjd.

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Haha!! 🙂 Om Isadora själv hade valt dom så hade det inte varit några problem för mig 🙂 Vad gullig hon är lilla tjejen 🙂 Klart hon ska ha Blixten MacQueen om hon vill ha det 🙂 Vad bra!

   Svara
  • Emma - På Smällen!

   Nej, jag vet inte. Jag tycker såklart att barn får kissa i naturen, vuxna också men inte på allmänna platser typ i parken, i stan eller parkeringshuset då får man ju ta sig till en toalett om man inte vill åka på böter. Men småbarn som inte kan hålla sig tills dom kommer till en toalett tycker jag alltid ska få kissa i naturen även på allmänna platser. (om dom inte får det så kissar dom ju ändå, fast på kläderna)

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här