Okategoriserade

Lucka 20 är öppen!

Godmorgon kära läsare!
Nu är det inte långt kvar till jul och idag öppnar vi lucka 20!

Lucka 20-

I dagens lucka finner vi Swegmark of Sweden som sponsrar kalendern med det perfekta after-preggo plagget! Det är ett shapinglinne med amningsfunktion! Jag har tidigare testat tre av Swegmarks bhar och ett shapinglinne, min feedback då var att jag tyckte det var synd att shapinglinnet inte hade amningsfunktion, eftersom detta var det perfekta plagget för att hålla in magen på ett behagligt och samtidigt tryggt sätt. Det satt på plats och höll in magen utan att vara klumpigt. Inte alls som belly binder, en magbindare, att använda efter förlossningen som var väldigt otymplig. Titta under kategorin ”Tester” för att hitta recensionerna av Swegmarks bhar och shapinglinne.

Shapinglinnet med amningsfunktion som ni kan vinna i den här tävlingen är alltså en helt ny produkt som kommer att finnas att köpa bland annat på Ellos.

 

20131208-234822.jpg

Det enda ni behöver göra är:

  • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min blogg! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se! Är du inte medlem i något socialt medie? Kolla HÄR hur du ska göra för att delta!
  • Utslagsfråga: Hur många ljus/ljushållare har vi som vi använder här hemma?
  • Kommentera inlägget och motivera varför just du ska vinna!

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 21.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

29 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.