Julkalender

Lucka 2 är öppen!

Godmorgon på er!

Idag är det dags att öppna ännu en fantastisk lucka! Idag blir det något lekfullt! Nu öppnar vi lucka 2!

julkalender-lucka-2

Foto: Fotoliselotte

Bakom dagens lucka finner vi Najell som sponsrar med en av mina favoritprodukter, nämligen en SleepCarrier, värde 1399 kr!!! En fantastisk produkt som fungerar som en mjuklift fast med bärselefunktion som förenklar nattande av en trygghetssökande bebis. Läs gärna mer om SleepCarrier i mina recensioner HÄR och HÄR!

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min blogg! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och motivera varför du vill vinna
 • Svara på utslagsfrågan: Hur många produkter/hjälpmedel som typ napp, snutte m.m. använder jag totalt till Isadora när jag ska lägga henne för att sova i sin säng?

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 23.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

63 Comments

 • Petra - Tappakilon.com

  Åh vilken vinst! ? jag skulle vilja vinna detta till min systerson som är 3 veckor. Det hade underlättat så mycket för min syster att ha en sån här. Dom har hund så det blir många promenader och lyft från barnvagnen under dagen. Jag tror Isadora har 4 ”hjälpmedel” för att somna, snutte, napp, dig och bärsele kanske. ?

 • Erika G

  Jag är gravid med tredje barnet, beräknas komma i januari. Denna skulle vara perfekt då jag har en 4,5 åring och en 2 åring hemma också, mer fria händer och lättare att lägga ifrån mig bebis då bebis har somnat så jag kan spendera tid med de andra två barnen.
  Jag tror du använder dig av tre hjälpmedel/produkter.
  Hoppas på vinst! ?

 • Amanda ramadan

  Jag hade velat vinna då vår dotter är en sådan mysis när hon ska sova men man inte alltid orkar gå å bära på henne nu när hon börjar bli tyngre (5mån). Så en sådan hade gjort susen! ? jag tror du använder totalt 4 saker till Isadora!

 • Sara Å

  En sån här vore kanon, antingen till oss själva om den funkar till min lilla knasboll som vägrar somna själv eller till nån av mina två kompisar som väntar sina första barn! Jag tror du använder 2 hjälpmedel.

 • Matilda Onken

  Jag skulle ge bort denna till min vän som väntar sin andra lilla bebis medan hon fortfarande har en ”liten” hemma, det skulle underlätta deras vardag enormt tror jag! ?

  Jag tror du använder 3 saker till Isa när hon ska nattas!

 • Helen

  Jag skulle vilja vinna den till min nyfödda lilla kusin tror den hade varit toppen för henne ? En underbar carrier som får barnen trygga

  Tror du använder 5saker ?

 • P Mary-Anne

  Hej!

  Jag tror du använder 3 saker.
  Till våra tvillingar har vi 10 nappar i varje säng, helt perfekt! 🙂
  Den här skulle användas till tvillingarna eller till min brors bebis när den kommer 🙂

 • SaraHV

  Den här vore perfekt till den lilla som kommer i januari. Vi har fixat det mesta redan, men ingen mjuklift. Och just den här verkar ju också extra praktisk…

  Jag tror att du använder 5 hjälpmedel.

 • Malin

  Hej!
  Den här skulle jag vilja vinna till min bästa vän som väntar sitt första barn som kommer i februari! 🙂

  Jag tror att du använder 3 saker, napp, snutte och nattlampa 🙂 (om sovorm eller babynest räknas så säger jag då 4 :D)

 • Emelie

  Åh vilken lycklig vinnare det kommer bli som får denna. Har tittat in den se första gången jag såg att du la upp den på instagtam/bloggen.. Skulle vara en otrolig överraskning om man gissa rätt och vann ?

  Jag gissar på 5 saker (babynest, 3 snuttisar, å napp) och om du eller din sambo räknas som ”hjälpmedel” gissar jag på 6..

 • liselotte

  Jag gissar på 3.
  Vill vinna denna för det skulle vara perfekt för min dotter som bor på tredje våningen utan hiss, hon har en ettåring och i februari kommer en liten till och tror då att denna skulle hjälpa till mycket i vardagen

 • Carolina Åhsberg

  Jag gissar på att du använder 5 produkter/hjälpmedel när hon nattas.

  Detta skulle vara en fantastisk vinst till vår kommande lilla skatt, perfekt att kunna använda för att underlätta vardagen – både dag och natt!

 • Mia Korch

  Min lilla tjej på 6 veckor är ofta orolig och behöver vagga så i famnen. Denna lift hade vart underbart vid sovstund på dagen och jobbiga nattningar.

  Gissar på 4 hjälpmedel vid nattningen

 • MammaMaddie

  3 hjälpmedel! 😀

  Jag skulle vilja ge denna till min kusin som väntar barn på julafton! Den bästa julklappen är självklart bebisen i sig, men oj va de skulle bli glada för denna när lillvännen väl är här och de ser hur mycket bärande det är! Hoppas!

 • Roxanne Munoz-Rytting

  Jag skulle vilja vinna eftersom min dotter har väldigt svårt att komma rill ro och somna. Kanske skulle den här hjälpa <3

  Svar: Jag gissar på 3 hjälpmedel

 • Christine

  Efter året kommer lillebror/syster. Vår son har svårt att sova själv och kommer i 95% av alla nätter över i vår säng. För att bebis ska sova tryggt och inte få storebror över sig vore denna toppen att ha i sängen mellan oss. Likaså att kunna ha i vagnen när man är ute och går.

  Jag tror du har 3 hjälpmedel.

 • Sandra Sjöstedt

  Jag skulle vilja vinna denna till min kompis dom precis har fått barn, dom har inte så bra ekonomi pga olika anledningar. Och denna skulle dom bli så himla glada för.

  Jag tror du har 3 hjälpmedel

 • Andy

  Jag skulle denna till en nära vän som nyss fått barn efter att ha kämpat i flera år. Familjen har inte så god ekonomi så hon skulle verkligen bli överlycklig. 🙂

  Utslagsfråga: två. jag tror att hon har en napp och ett gosedjur. 🙂

 • Alexandra Bjelkberg

  Till min dotter som har svårt att somna på
  Egen hand, så vi måste vagga henne på våra ben och sen när vi lägger ner henne så är det lite krångligt, den här skulle nog underlätta lite.

  Jag tror du använder sig av 2 saker

 • Linnea

  Jag skulle vilja vinna den här till min bästa vän som väntar sitt första barn, det vore en fin present till babyshowern!
  Jag tror du använder 3 hjälpmedel.

 • Sandra

  Vilken smart och praktisk sak. 🙂
  Skulle vilja vinna den då nästa år blir ett riktigt babyboom år i min bekantskapskrets och denna skulle bli en väldigt fin och uppskattad present att ge bort. Vet inte till vem än men den kommer komma väl till användning. 🙂

  Jag tror att Isadora har 2 hjälpmedel vid nattning.

 • Linnéa

  Jag tror du använder 4 hjälpmedel. Napp, snutte, babynest/sovorm och nattlampa!
  Jag hade gett denna underbara sleepcarrier till min kompis som är ensamstående och den hade underlättat så mycket under nattningen!

 • Annelie

  Det skulle bli en fin julklapp till mig själv och min lille son Sigge som blir 7 månader imorgon 3 December! 🙂 Han skulle älska att ligga där i och bli vaggad! 🙂 Dessutom tror jag min sambo skulle få börja försöka ta lite läggningar med hjälp av denna.. (Plutten ammas för tillfället alltid till sömns)

  Jag tror du använder 6 st hjälpmedel!

 • Jessica Olofsson

  Gissar på 3.

  Jag skulle verkligen vilja ha den till det växande underverket i magen. Verkar vara något som kan underlätta livet som mamma.

 • Malin

  Åh, vad roligt det vore att vinna en sådan här! 😀 en sån hade vi tänkt till vår plutt som föds i maj, har blivit så sugen på den när jag läst om hur bra du tyckt den varit 🙂

  Jag gissar att du har 5 ”hjälpmedel” när Isadora ska sova 🙂

 • Stina Polvi

  Hej ! 3 hjälpmedel tror jag…snutte , napp och du <3 Denna vore perfekt till min dotters bästis som blir ung mamma och min dotter som arbetslös har svårt att ge något… <3

 • Alexandra Dahlberg

  jag skulle vilja vinna till min bästa kompis som beröknas få en bebis strax efter nyår.
  Hon har hjälpt mig så mycket med min stora tös så jag skulle gärna vilja ge bort något extra till henne. Men min ekonomi sätter gränser så jag skulle inte ha råd med denna praktiska SleepCarrier.

  Jag tror att du har 4 hjälpmedel. ( napp, snuttefilt, musik/sång samt nattlampa)

 • Sofie Altuntas

  Jag gissar på 0. Jag tror att din gullunge sover gott utan hjälpmedel 🙂
  Åh denna skulle vara perfekt att ha med under resor med barnet. Den skulle användas flitigt av oss. Vilken
  uppskattad julklapp det skulle bli.

 • Malin Larsson

  Jag skulle vilja vinna denna till min lilla Charlie som är 4 veckor idag. Han har lite svårt att komma till ro och somna å tror att en SleepCarrier skulle vara ett perfekt hjälpmedel för honom.

  Jag tror du använder 4 hjälpmedel

 • Mari B

  Jag tror du använder 6 stycken hjälpmedel.
  Jag vill vinna detta till bäbis som kommer med storken snart. Blir bara fler och fler tecken att det är pågång, idag började slemproppen lossna. Detta kommer hjälpa oss att bära och natta bäbis. Nu hoppas jag vi får en bäbis som sover, vilket jag beställt 😛 men det är inte alltid man får som man beställt 😉
  Jag har tipsat.

 • Fröken M

  Den skulle jag använda till lilla Matilde ( viggos nya kusin ) som är här titt som tätt eftersom de bara bor några hus bort ! Hon är söt som en liten docka, men sover mest hela tiden, så en SleapCarrier vore grymt !

  Jag gissar på 2 hjälpmedel.

 • Petra Ekberg

  Tror du använder tre hjälpmedel.
  Skulle vilja ge denna till en vän som snart ska bli mamma för första gången som är rullstolsbrukare och denna skulle underlätta enormt för henne.

 • Anna

  jag vill vinna för att ge denna till min kompis 🙂 jag pluggar dubbel heltid o är ensamstående mamma till min lille son så pengarna räcker inte långt till julklappar.

  jag gissar på 2 produkter.

 • Joanna

  Jag gissar på 3 hjälpmedel!
  Denna skulle jag gärna vilja ge till våra vänner som efter många års kämpande och slit blivit gravida och nu precis fått sin lilla son =)

 • Jessica widh

  Jag skulle vilja vinna denna till min son Maximus då den hade varit perfekt eftersom han sover i babynest men flyttar man honom från en plats till babynestet vaknar han nästan alltid o tar ett tag innan han somnar om o bära runt på honom i babynestet blir så jobbigt eftersom babynestet inte har handtag. Så ja de hade helt enkelt varit perfekt!

  Jag tror hon har två hjälpmedel, en napp o en gosedjurs kanin.
  Kram!

 • Emma Larsson

  Skulle vilja vinna denna till min kusin som får barn i februari ? Jag tror du, förutom närheten till dig, använder 2 hjälpmedel – napp och nalle 🙂

 • Helena L

  En sån här hade varit strålande när jag ska lämna/hämta stora grabben på förskolan. Lilltjejen vaknar jämt när jag lyfter över henne från sängen till vagnen.

  Jag tror du använder tre saker.

 • Ingrid Dahl

  Jag skulle vilja ge den fina mjukliften till en kär vän som väntar sitt andra barn med 1,5 år mellan barnen och som funderar på det här med att bära barn. Tror att hon skulle ha mycket glädje av den på olika sätt 🙂

  Jag tror att Isadora har fyra saker med sig i sängen när hon ska sova.

 • Ana Kokol

  Jag skulle vilja vinna åt min kära väninna som fick sitt första barn för 31 dagar sedan, en liten ängel från ovan.
  Efterlängtade på alla sätt och med denna korgen hade hennes liv underlättats avsevärt. Transporterna till och från vänner och släkt, besök till dr och barnmorskan.
  Jag säger 7 st ”hjälpmedlem”

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.