Lucka 5 är öppen!

Godmorgon, godmorgon!

Idag är det dags att öppna lucka 5! Hoppas ni är lika taggade som jag 🙂 Denna luckan har alla nytta av 🙂


Foto: Fotoliselotte

Dagens lucka sponsras av Bagaren & Kocken som tävlar ut ett lyxigt bestickset från Gense värde 1294 kr! Alla har säkert bestick hemma, men inte ett så här lyxigt bestickset 🙂 Det här är en perfekt julklapp till sig själv eller att ge bort till någon annan!

 

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min julkalender och använda bilden! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och berätta varför du vill vinna dagens lucka
 • Svara på utslagsfrågan: Hur många olika ”modeller” på vanliga gafflar har vi i vår besticklåda?

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 23.59!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

Relaterade Inlägg

123 Kommentarer

 1. EvelinaH

  Nya bestick till vårt nya kök skulle vara så trevligt. Ut med gammalt in med nytt och fräscht.
  Gissar på att du har 3 olika modeller på gafflar.

  Svara
 2. Marie-Louise

  Tror ni har 4 olika modeller på gafflar. Skulle behöva nya bestick, har bara olika bestick i lådan. Inget jag själv skulle prioritera med ansträngd ekonomi ?

  Svara
 3. Johanna Lingefors

  Jag gissar på att ni har 2.
  Vi har 5, om inte fler!? Så hade vart kul att få rensa bort en hel del och låta gästerna äta med likadana bestick på julafton. För i år kommer faktiskt gästerna hit ???

  Svara
 4. Therése G

  Vi har precis flyttat och ska för första gången ha sittning hemma hos oss på nyår. Vore ju fint att kunna duka lite mer festligt än ”IKEA”.
  Gissar på att ni har 5 olika.

  Svara
 5. Sofia Skoog

  Nya bestik vore en ära då vi ärvt alla våra olika bestik vi har. Så när tanterna i byn kommer hit på käringamöte nästa gång får dem likadana bestik och inte olika. Jag gissar att ni har 3 olika.

  Svara
 6. Nathalie Gustafsson

  Jag tror ni har fyra olika sorters gafflar 🙂

  Jag skulle så gärna ta emot en vinst för jag har ett hop-plock med diverse olika bestick från alla möjliga håll som följt med mig sen jag flyttade hemifrån. Jag gillar att mixa porslin men bestick skulle jag gärna vilja ha enhetligt. Håller tummarna 🙂 God jul!

  Svara
 7. Madeleine

  Jag gissar på att ni har tre olika. Skulle vara perfekt om jag vann eftersom jag precis flyttat hemifrån och som fattig student prioriteras inte bestick så mycket..

  Svara
 8. Malin T

  Jag gissar att ni har 5 olika.

  Skulle jag vinna detta skulle jag ge detta till min man i julklapp 😀 han älskar att stå i köket och laga mat, vore inte så dumt att äta maten med lyxiga bestick sen.

  Svara
 9. Victoria

  Jag tror att ni har 1 sorts gafflar
  Denna vill jag vinna för att vi har så många olika sett!
  Så nu kanske man kan bli av med vissa udda 🙂

  Svara
 10. Karin Grandin

  Då vi ska bygga om köket nu i januari så skulle det även sitta fint med lite uppfräschning av matutrustningen också.

  Jag tror ni har 7 olika gafflar

  Svara
 11. Erika

  Jag gissar på att ni har 3 olika .
  Vi har bestick från massor olika så inte tillräckligt många lika gafflar för ”finmiddag” med några vänner. Så hade varit kul att ha så man slipper skämmas över besticken iaf ?

  Svara
 12. Annika Andersson

  I vår bestickslåda finns många olika varianter av bestick, billiga som jag köpte själv när jag flyttade hemifrån för 25 år sedan, arvegods från farmor och mormor och så makens arvegods från sin farmor. Det är inget fel på att ärva bestick, om de är fina och kommer i par om fler än 2 av varje… Vore kul att få ta fram nya fina bestick som räcker till hela familjen. 🙂

  Jag tror ni har 3 olika.

  Svara
 13. Caroline

  4 gissar jag på. Nya bestick hade inte varit fel, våra börjar se lite tråkiga ut efter varje diskning. Inte så kul när man har gäster.

  Svara
 14. Anke

  Jag tror ni har 7 olika sorter om man räknar in barnbesticken.
  Vi ville köpa nytt bestick sen vi förlovade oss för snart ett år sen har inte fått tummen ur så det skulle ju passa perfekt ?

  Svara
 15. Anette Eriksson

  Jag gissar att ni har 3 olika modeller.
  Jag vill gärna ge min dotter det fina setet med detta julklappsrim :

  Fingrarna kan du använda till det mesta
  men när du ska äta är detta det bästa
  Setet innehåller hela 16 stycken
  men det är ingenting för drycken
  Används till allt från kötträtter till dessert
  och vackert som ett smycke på varje kuvert

  Svara
 16. liselotte

  Jag gissar på att ni har fem olika.
  Skulle passa perfekt med denna vinst, visst har jag bestick, men det är en salig blandning av de jag skaffade när jag flyttade hemifrån, som sambon hade när vi träffades och dessutom några billiga konstiga som vi har fyllt på med.

  Svara
 17. Lisa

  Jag tror att ni har en sorts gafflar.

  Jag och min sambo flyttade ihop för snart 5 år sen, vi har därför två sorters billiga bestick som verkligen skulle behöva bytas ut. Då vi har två barn (som för övrigt har mycket finare bestick än oss) och jag som går på föräldrapenning har prioriteringarna inte legat på nya bestick, så vore så kul att få överraska min sambo med nya:)

  Svara
 18. Stina Polvi

  Jag tror ni har tre modeller 🙂

  Vilken suverän Julklapp
  så jag leta slapp
  med 8 i familjen försvinner dessa
  jag letar till middagen, måste stressa
  ungdomarna har dem i sina rum
  jag känner mig när jag skällerdum
  på detta sätt blir alla glada
  flerbestick i vår låda, kan aldrig skada <3

  Svara
 19. Ellinor

  Jag gissar att ni har 5 modeller.
  Vi har många udda bestick och om jag ska vara riktigt ärlig så vet jag inte hur det har blivit så många udda haha. Hade ju varit perfekt att äntligen kunna duka enhetligt (fast då behövs ju nya tallrikar också)

  Svara
 20. Julia

  Jag gissar på att ni har tre olika.
  Vi har ett gammal bestickset från Ikea, så den här vinsten skulle sitta perfekt som en julklapp till oss själva ?

  Svara
 21. Belinda

  Fick kolla i vår egna besticklåda, och fick mig en liten tankeställare. 6 olika.. Får skylla på min hantverkare till sambo som verkar ha ett litet ”byta bestick med jobbarkompisarna-party”. Sedan finns det ju diverse olika barngafflar också… Gissar därför att ni har lika många 🙂 Skulle jag ha turen att vinna detta fina set skulle han inte ens få se besticken mer än när vi har gäster eller äter finare middagar, riskerar inte att dessa bestick hamnar hos hans arbetskompisar 🙂

  Svara
 22. Hannah Noren

  Vi var lite fattigt när vi kom till Sverige, och bara har en bländning av secondhand bestick hemma. Jag har länge längtat att få ”proper” bestick, speciellt till när vi har besök. God jul, och jag gissa ni har 4 olika gaffelmodeler.

  Svara
 23. Camilla

  Jag har i många år nu velat byta ut mina gamla bestick jag köpte när jag flyttade hemifrån. Det ligger ändå kvar där hemma i besticklådan med dem jag köpte på second hand för 6år sen. Skulle verkligen vilja ha en helt ny och fin uppsättning och kunna skänka bort de andra till Erikshjälpen.
  Jag tror att ni har 4 olika gafflar.

  Svara
 24. Johanna

  Jag börjar med att svara på utslagsfrågan så förstår du min motivering haha! Jag tror ni har typ… 3 modeller (vågar gissa på vardag, grill och finbestick/gafflar). Själv har jag cirka åttiotusen modeller – inga under kategorin finbestick i alla fall! Jag har inget set, alla knivar, gafflar och skedar är från studenttiden, dvs ett hopkok av det som skänkts till mig. Så nästan inga bestick har en ”partner”. Jag tyckte det var lite roligt och charmigt förr, men nu börjar jag bli less på det. Vore ganska skoj att servera fint när man har gäster. Jag tror jag håller på att bli vuxen 😀

  Svara
 25. jonna

  Jag gissar att ni har 3 olika modeller
  Jag skulle vilja vinna de där ursnygga besticken så vi kan rensa ut de vi har nu, ett ihop-plock från diverse olika håll. Vore så kul att ha något ”extra” när man ska bjuda på mat och slippa stå o rota runt i lådorna för att hitta nåt som passar :p

  Svara
 26. Åse

  Jag chansar på 5 olika.
  Hade gärna bytt ut våra gamla Ikea-bestick till något finare, och framförallt så att alla vid bordet kan äta med likadana ?

  Svara
 27. Angelica Linder

  Jag tror ni har tre olika modeller! Vinner jag detta så ska min mamma och pappa få dessa som julklapp! De har fortfarande sammabestick som när vi var små och de börjar bli riktigt slitna.

  Svara
 28. Virre

  Hmm… jag tror ni har 3 olika…Nu när ekonmin snart blir kras, behövs både bestick och glas. Hade varit kul att ha något så här fint att lägga fram, jag får se till att innan varje gång borsta bort allt damm. Vore fantastiskt att ha ett helt set som dessutom är känns helt rätt. Med sådana bestick kan man äta sig fet, jag önskar mig dessa från påsmällens paket 🙂

  Svara
 29. Anna

  Vi har banne mig inte två likadana gafflar i vår låda – och därför öskar jag mig hett dessa snygga bestick.

  Det är inte riktigt lika illa hos er… ni har tre olika modeller på besticken i era lådor.

  Svara
 30. Malin R

  Jag gissar på att ni nyss har rensat och ”bara” har två modeller. En vardags och kanske en annan, så som grillbestick 🙂

  Motiveringen då?

  Matlagning är vår familjs stora passion,
  vi letar ständigt recept och ny inspiration!
  Ja, hos oss samlas vi alla gärna i köket!
  Här trivs vi bäst -bland dofterna och stöket!
  Dessa vackra bestick skulle sätta pricken över i:et
  och förgylla det kommande matlagningslivet

  Svara
 31. Malin

  Jag vill vinna för att vi skulle behöva byta ut våra gamla tråkiga bestick.

  Jag gissar på att ni har 3 olika gafflar.

  Svara
 32. tova

  Du har säkert 4 olika sorter, själv har jag nog minst 15. Många enstaka bestick, skulle inte få ihop en matchande sukning till 4 personer ens =)

  Svara
 33. Alexandra

  Jag gissar på att ni har tre olika modeller på gafflar.

  När vi flyttade köpte jag ett par billigare bestick, som slits något fruktansvärt. När vi har besök hemma brukar jag alltid titta ordentligt på alla bestick så lägger jag de som ser någorlunda fräscha ut där gästerna ska sitta. Man får ju skämmas!

  Svara
 34. Emelie S

  Jag tror på 7..
  Skulle bli perfekt överraskning till hela familjen i nya hemmet att få vinna bestick.. behövs förnyas mot dom vi har idag..

  Svara
 35. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

  Vill vinna då jag i dagsläget bara har 6 av varje sort här hemma. Skulle behöva mera och fint.
  Jag tror ni har 2 uppsättningar.

  Svara
 36. Nathalie

  Jag tror ni har tre! Jag skulle gärna vilja vinna då det vore så kul att ha matchande set istället för dagens hopplock?

  Svara
 37. Carolina Åhsberg

  Jag tror ni har det snyggt o stilrent och att ni därför har 2 typer, en ”vanlig” och en för barnen. 🙂

  Vi å andra sidan har kaos i bestickslådan vår, därför hoppas jag nu verkligen att vi nya bestick får! Då åker de gamla väck, och de nya passar oss som ett smäck!

  Svara
 38. Jenny

  Tror ni har 3 olika typer.
  Själv har vi många olika som har börjat gå sönder en efter en då dom är ärvda och gamla. Har länge tänkt på att köpa nya men har inte råd så detta hade jag älskat att få vinna!

  Svara
 39. Ida

  Jag gissar på fyra stycken olika ? Detta hade jag velat ge bort till mina barns farmor som extra fin julklapp från barnbarnen ?

  Svara
 40. Sarali

  Jag tror ni har sju sorter.
  Vi ska på ett fantastiskt januaribröllop och detta vore en underbar present att få ge till de lyckliga tu.

  Svara
 41. annika

  Jag gissar på 9 olika! (Då räknar jag med enskilda barngafflar och sånt)

  Jag ÄLSKAR bestick, haha, tycker det är så roligt att äta med fina bestick och jag tycker det är stor skillnad på att äta med min ”favoritgaffel” än någon gaffel som bara används när dom andra är smutsiga, maten blir inte alls lika god med den gaffeln :p Tyvärr är ju inte bestick något som iaf jag unnar att lägga pengar på, så denna gåva hade vart så himla rolig att vinna!!! Håller alla tummar!

  Svara
 42. Tommy

  Hej Hopp

  Håller kvar vid de första besticken jag köpte när jag flyttade hemifrån, de funkar ju liksom och hur kul är det att lägga pengar på bestick egentligen?
  Men dessa var ju hur snygga som helst och är VARMT välkomna till vår besticklåda, så att vi får uppgradera lite. Kanske kan få maten att smaka ännu godare också… 🙂

  Hmm, jag gissar på tre olika.

  Ha det fint
  Tommy

  Svara
 43. Jennifer B

  Gissar att ni har 3 olika modeller.

  Jag skulle vilja att vi kan slänga alla våra gamla å ersätta med nytt. Inte så kul när man bjuder över folk och nästan ingen har lika bestick..

  Svara
 44. Henrik

  Antar att ni har fem.

  Jag kan lätt motivera. Jag har inget bestickset. Jag har plastgafflar etc. Nyligen skild. Hon fick rubb och stubb. Ville inte ha någonting som påminde om henne.
  Bygger mitt liv från grunden och det här vore som ett skänk från ovan.

  Svara
 45. Emelie Erlandsson

  Jag vill vinna för att våra nuvarande bestick är urgammla och behöver garanterat bytas ut!
  Jag tror ni har 2 olika modeller!

  Svara
 46. Sofie Tegvall

  Jag gissar på att ni har tre modeller, en till vardags, en till lite finare och en sort med någon extra gaffel som avviker som ni inte har en aning om har hamnat där men ändå ligger kvar..( utgår helt från vårt hushåll när jag svarar på frågan).
  Vi har bestick som är gamla och slitna, men ändå får jag aldrig tummen ur att skaffa andra av anledningar 1, jag är för lat 2, jag kan aldrig bestämma vilken sort vi ska köpa. Vinner jag idag behöver jag inte ta det beslutet själv..

  Svara
 47. Sandra V

  Vi har gamla bestick som min man fått efter sin farmor.. praktiskt att slippa köpa tyckte vi när vi var unga och skulle flytta ihop. Men nu 8 år senare hade det varit roligt med nya snygga bestick i besticklådan!
  Jag tror att ni har 1 typ av gafflar :o)

  Svara
 48. Titti skarp

  blandade bestick är ingen höjdare vid bjudning
  så detta vore underbart att vinna
  till familjen
  så slapp man stå där vid besticklådan och kolla så att alla får rätts så lika
  delar offentligt på fb med tagg
  mvh Titti

  Svara
 49. Ann-Charlotte

  Jag tror ni har 4 olika modeller på gafflar. Det skulle va roligt att förnya innehåller i bestickslådan. Då de vi har är samma som när jag flyttade hemifrån.

  Svara
 50. Malin Eriksson

  Jag är på jakt efter den perfekta julklappen till min mamma och det här kan nog faktiskt vara det. Hon älskar dansk design OCH har bestick hem från stenåldern. Håller alla tummar för detta!

  Gissar att ni har tre olika modeller.

  Svara
 51. Sanna

  Wow, vilken toppen vinst! Detta är ju precis vad jag behöver då alla bestick tycks försvinna här hemma av någon lustig anledning (särskild teskedar). Hade med andra ord varit fantastiskt att få börja om med nya, fina och fräscha bestick att njuta med under årets alla måltider.

  Gissar på 2 stycken.

  Kram Sanna

  Svara
 52. Michaela Öhman

  Med denna vinst kommer man förmodligen känna att varje måltid blir lite lyxigare och att få ha det lite lyx i vardagslivet behöver vår familj 🙂 Jag tror du ha en sorts gafflar 🙂

  Svara
 53. Erica

  Vad roligt det hade varit att ge detta set till min syster i julklapp! Hon har precis flyttat hemifrån och skulle behöva det! Jag gissar på att ni har 4 olika! ☺️ Hoppas allt löser sig med Isadoras knöl, det är säkert ingen fara! ☺️

  Svara
 54. Michaela

  Jag tror ni har 4 olika sorter.

  Jag skulle vilka vinna för de vore trevligt nästa gång vi bjuder hem gäster kunna ge liknande och snygga bestick till alla

  Svara
 55. Evelina Fulgencio

  Gissar på att ni har 3 olika?
  Vi har själva tre olika sorters bestick, övervägande del av den billigaste varianten på Ikea (som vi köpte när vi flyttade hemifrån).. Knivar har av någon anledning försvunnit några.. Så det vore verkligen på sin plats med ett nytt bestickset!

  Svara
 56. Malin Svensk Björck

  Gissar att ni har två olika sorter!
  Jag skulle gärna vinna detta för det är inte kul när vi ska duka extra fint. Vi har bara typ grillbestick med bruna trähandtag. Perfekt till sommarens grillmiddagar men inte när arvegods porslinet ska fram.

  Svara
 57. Malin C

  Vi kör fortfarande på ärvda bestick från min farmor, och har länge drömt om att köpa nya bestick. Hade varit perfekt här hemma! 🙂
  Jag tror att ni har 3 olika modeller.

  Svara
 58. Ulrika

  Åh min okvalificerade gissning blir 4 sorter?
  Bestick behöver vi- otroligt mycket! Vet inte om vi har en Skata inneboende någonstans hos eller om någon långfingrig person placerar besticken på något hemligt ställe? Oavsett vad så har vi inte många skedar! (Kan vara att de försvunnit under picknicktiden i somras). Nya vore uppskattat! Kram

  Svara
 59. Tingeling

  Jag gissar på sex bestick 🙂

  Att få uppgradera något så litet som ens bestick kan få vardagen att kännas mer lyxig när man kan äta med dessa snygga bestick både ensam och med middagsparty

  Svara
 60. Chanette Büchel

  Jag skulle gärna byta ut våra ikeabestick som har hängt med i 16 år nu! Jag tror ni har 5 olika sorters gafflar i er besticklåda.

  Svara
 61. Tina Stjärnlöf

  Tror ni har 4 st?
  Dax att förnya köket när mina barn är snart vuxna? Besticken är 15 år gamla så lite nytt kökslåda skulle inte vara fel att vinna??

  Svara
 62. Rebecka H

  Jag gissar på 6 olika modeller.

  Jag har inte kunnat köpa nya bestik så jag har tagit några som mina föräldrar inte använder längre. Det hade varit kul med nya lyxiga bestick

  Svara
 63. Beatrice

  Jag gissar på att ni har 4 olika modeller ?
  Jag har bara en uppsättning med bestick (6 gafflar, 6 skedar osv) så det hade underlättat rejält när man bjuder hem några på mat, jag kan vi inte bjuda mer än 3 stycken när barnen är här hos mig ?

  Svara
 64. Anjé

  Jag tror ni har 5st olika modeller.
  Jag och min sambo har lyckats samla på oss lite olika bestick men har inte 8st eller flera av en och samma. Det hade varit så kul att få duka med likadana bestick vid nästa stora middagsbjudning

  Svara
 65. Jessica

  Gissar på 4 olika
  Lite som här! Därför vill jag ha nya bestick. Har lite av varje. Men vore kul att ha en hel serie.

  Svara
 66. Kristina K

  Jag gissar en enda modell.

  Hos oss är det spridda skurar, en blandning av Ikea, Ica och ärvda bestick. Har länge önskat få allt så det matchar. Ett och samma märke men aldrig tagit mig råd att prioritera det. Det här vore rätt knuff för att få ordning i besticklådan. För även småbarnsfamiljer vill äta flott, eller hur? 😉

  Svara
 67. Paola

  7 tror jag. Ungefär som vi. En här, två där, och några man inte vet var de kom ifrån;)

  Gafflar och knivar har hemma hos oss fått ben,
  ska gästerna nu få äta med händerna i julljusens sken?
  Ser framför mig hur rödkålen mellan fingrarna glider,
  och de ilskna tjuten när sillagen svider.
  Ett set nya bestick skulle rädda vår jul.
  Och att bjuda på middag blir garanterat mer kul.

  Svara
 68. Elin H

  Gissar på 8 modeller!

  Hoppas få ge detta set till min mamma i julklapp. Hon behöver byta ut sina tråkiga bestick a la 80-talet! 😉

  Svara
 69. Sara Källström

  Gissar på en modell!

  Besticken vi har nu köpte vi när vi flyttade ihop för över 15 år sedan!! Nu är det dags att byta! De är slitna och inte roliga alls! Vore härligt att duka upp med nya bestick nu när det snart är jul!

  Svara
 70. Mia Korch

  Jag gissar på 4 olika modeller.

  Vi är nyblivna husägare och är så lyckliga att äntligen ett riktigt kök får ha,
  nu lagar jag mat med glädje varendaste da.
  Men köksutrustning och bestick köpte vi när vi fattiga studenter var,
  och om sanningen ska fram så har de sett sina bästa dar.
  Så det hade vart en riktigt lycka att få duka med nya blänkande bestick.
  Åh vad jag hoppas att just vi denna julklapp fick!

  Svara
 71. Alexndra "axdal"

  jag skulle drömma om att ha en kompliett uppsättning av bestick. Jag tror alla våra är olika haha. ett axplock av en massa olika..

  undras om ni har det lika hemma hos er.. Tror dock inte det. Tror att ni har 5 st olika 🙂

  Svara
 72. Elin

  Jag gissar på 3 olika!
  Hade varit kul att ge detta till min matälskande sambo för att kunna duka fint och hoppas att han bortser från min kokkonst…

  Svara
 73. Becky

  I år önskade jag mig ingenting utom bra hälsan men idag ångrade jag och önskar mig den här underbart bestickset! Snällt tomte tänk på mig idag!
  Gissar att ni har 4,men om jag gissade rätt för jag veta imorgon bitti ????

  Svara
 74. Emilia Öhgren

  Jag tror ni har 6 olika! Hade varit toppen att få uppdatera bestickslådan har nog inte gjort det dom senaste 7 åren.

  Svara
 75. Enida

  Gissar på 4 olika modeller
  Alltså, när min man nyligen var student och hade med sig matlådor inkl bestick till universitetet så var det inte många gafflar (eller skedar beroende på vad han hade med sig för mat, men mest gafflar) som hittade sin väg hem igen ?? skulle vilja vinna för att äntligen komplettera vår besticklåda som har länsats på många bestick under studentåren!

  Svara
 76. EmmLar

  Vem vill inte ha lyxiga bestick! Hade varit jättekul att få det mer enhetligt och kunna dyka fint när man har gäster.
  Gissar på fem olika

  Svara
 77. Annica Haglund

  Åh yes en vinst jag verkligen behöver, som sjukskriven 7 barnsmor har man ej mycket klöver.
  En dag var nästan alla bestick i lådan puts väck, jag trodde nästan de åkt i vår sopsäck.
  Jag frågade tvillingkillarna om de viste var dem var, de svarade bara det var inte vi till sitt försvar.
  När jag frågade lilla Anna-Lisa, svarade hon kom mamma ska jag visa.
  Vi hade skattjakt ute i sandlådan med spaden i högsta hugg, vi hittade alla men med de som varit där vill inte jag äta med ett enda dugg.
  Så blev billiga bestick från Ullared, nu hoppas jag vinna ny gaffel kniv och sked.
  Detta är sant och ingen saga, alltså inget som hittats på för att er behaga

  Svara
 78. Anna N

  Tror på 9 olika.

  Skulle vilja vinna för att våra nuvarande bestick är allt annat än lyxiga. Gamla ärvda bestick från mina föräldrar…

  Svara
 79. Emmy

  Jag och sambon har ett virrvarr av olika bestick efter att vi flyttade ihop och skulle ju kännas lite mer trevligt att kunna erbjuda alla gäster samma sort när vi får besök 😉 jag tror ni har 4 olika sorter!

  Svara
 80. Setsuhen

  Med stor familj så saknas det alltid bestick vid större tillställningar och man får plocka och komplettera för att det ska räcka till alla. Tänk att med denna vinst få börja bygga upp en enhetlig samling av bestick ??
  Jag gissar på att ni har 3 olika modeller av gafflar.

  Svara
 81. Sara B

  Jag tror på fyra bara för att det är så min bestickslåda ser ut… på grund av föregående mening skulle det vara roligt med ett enhetligt snyggt set som skulle kunna ersätta de övriga olika besticken 🙂

  Svara
 82. Marlene

  Vi har länge velat köpa ett nytt besticks set och detta vore perfekt till oss! En fin julklapp!

  Jag tror ni har tre olika modeller.

  Svara
 83. Jennifer

  Jag gissar på 5 stycken 🙂
  Skulle vara perfekt att vinna då vi önskat oss bestick till dottern i julklapp av släktingar då vi verkligen har brist på barnbestick hemma 🙂

  Svara
 84. Christine

  Jag gissar ni har 3 olika modeller.

  Jag skulle gärna vilja ha fler bestick hemma. Har man gäster så går det kanske åt halva uppsättningen bestick, sen ska man ha bestick att ta mat med. Älskar tapas och då går det åt en massa gafflar för att plocka med. Känns alltid lika tråkigt när man måste ta fram barnbestick eller plastgafflar för det inte räcker till.

  Svara
 85. Ev

  Alla goda ting är tre och det man har på gaffeln är ju gott, så rätt svar måste vara tre. ??✌️

  Jag skulle slå in det och ge som en julklapp till min familj, från mystiske tomten såklart. Vi är fyra så ett 16-delars är ju faktiskt perfekt.

  Svara
 86. Ida J

  4 modeller!
  Våra nuvarande bestick är ganska tunga och otympliga, jag skulle satsa på stil men ändå mer barnvänligt om jag fick möjlighet ??

  Svara
 87. Veronica

  Hade varit en rolig julklapp till mina föräldrar, som ”har allt och vill inget ha” ? Gissar på tre modeller!

  Svara
 88. Alle

  3 st
  Hos min brorsa äter man alltid med plastbestick. Enligt honom äger han inga riktiga bestick och jag har faktiskt inte hittat några när jag letar heller haha. Vet det låter superknäppt. Vet inte om han bara är lat och inte vill diska eller om han inte vill spendera på bestick. Han om någon är verkligen i behov av riktiga bestick, skulle jag ge honom i present kan han inte tacka nej så nästa gång hoppas jag att jag får äta med riktiga gafflar o knivar hos honom.

  Svara
 89. Mari B

  Jag tror ni har fem olika modeller på gafflar.
  Jag skulle vilja vinna detta då besticken vi har går sönder. De är från IKEA och är tvådelad, dvs en del i hårdplast och den andra är metall. Besticken går då sönder i skarven. Tänk att få duka fint med detta bestick-paket. Speciellt då sambon fyller år i februari.
  Har tipsat.

  Svara
 90. Johanna

  3 olika modeller gissar jag på! Jag skulle vilja vinna för att jag och sambon nyligen har flyttat ihop och saknar fortfarande en hel del grejer, de besticken vi har nu är väldigt omaka och det är inte särskilt många som är likadana. Därför hade det varit jättekul att vinna ett helt nytt, fint bestickset!

  Svara
 91. Pernilla

  Gissar på att ni har 2 olika sorter! 🙂 skulle gärna vilja vinna detta eftersom vi ofta får slut på våra bestick och måste handdiska!

  Svara
 92. Nanny

  Det är så tråkigt när vi bjuder hem gäster på middag och vi får skämmas för våra fula bestick, somdessutom inte alltid räcker till så därför hoppas jag och alla våra middagsgäster på vinst???
  Gissar på att du har 4 olika sorter

  Svara
 93. Sandra Södergren

  Jag gissar på 4 olika modeller. 🙂

  Jag vill vinna för att göra min sambo lite extra glad. Han har påpekat så länge nu att vi måste köpa nya bestick och jag kan inte annat än att hålla med honom. 🙂

  Svara
 94. Emma Johansson

  Nya bestick hade varit underbara att få nu inför jul för de vi har är de min man hade när vi flyttade ihop.
  7 stycken olika modeller.

  Svara
 95. Tilda Bengtsson

  Åh, jag hade verkligen velat vinna denna luckan! I min studentlägenhet har vi ett litet hopplock av bestick och det finns aldrig bestick när jag behöver det. Så typ varje morgon behöver jag handdiska en sked eller kniv som jag behöver till mig frukost. Väldigt tråkigt. Tänk dig vilken lyx att ha tillräckligt med bestick för att klara sig några dagar utan att handdiska dessa jäkla bestick. Hu! haha.
  Jag tror att ni har 3 olika gafflar!

  Svara
 96. Anna L

  gissar 7 olika

  Min sambo och jag brukar hamna i diskussionen… han vill köpa nya fina bestick och jag tänker att det är roligare att lägga pengarna på någon annat. Tänk om jag vann! De är ju så vackra. Då skulle jag överraska honom med dessa i jul! För han har ju rätt i att vi behöver nya ; )

  Svara
 97. Ulrika

  Tre olika modeller.
  Skulle så gärna vilja ge dessa till min dotter! Hon är 23år och ska nu flytta hemifrån. Hon fick för 1,5 vecka sen reda på att hon har fått kontrakt på en lägenhet och får den redan den 15:e december!!! Nå råder bråda dagar att få ihop saker och bestick står såklart på önskelistan, hoppas massor!

  Svara
 98. Linda F

  Jag gissar på att du har rensat och endast har 1 modell.
  Tänk vad snyggt att kunna byta ut till enbart enhetliga bestick!

  Svara
 99. Malin T

  Hej
  Jag tror ni har en och samma sort på gafflarna.
  Håller tummarna för ett nytt fint bestickset vore fantastiskt då det inte är något som prioriterad alls när man har småbarn!

  Svara
 100. Siv

  Gissar på två modeller.

  Min dotter flyttade nyss hemifrån,
  mycket köksprylar har hon som lån.
  Skulle vilja överraska henne med ett gäng bestick,
  de hon har nu är inte i sitt bästa skick.

  Svara
 101. Camilla

  Fem olika modeller gissar jag på. Mina finaste bestick har jag tappat bort, tyvärr blev jag svårt sjuk när jag skulle flytta och blev tvungen att ta in hjälp. Då tappas lätt saker bort! Skulle bli så glad över dessa fina!

  Svara
 102. Evelina

  Jag gissar på att ni har två modeller på vanliga gafflar.

  Jag har 12 besticksdelar av varje men ca hälften av skedarna har något slags märke som inte går bort. Det går inte att använda dem till gäster eftersom det är fult. Det innebär att man måste diska dem för hand om de står i diskmaskinen eftersom jag också använder de utan märke. Nya bestick är välkommet in i mitt hem.

  Svara
 103. Jonna Aspenstedt

  Jag tror ni har två olika modeller. Hoppas jag har turen att vinna dessa fina bestick. Efter att äntligen har flyttat till vårt nya hus så ska det bli super kul att bjuda hem alla vänner som vi inte kunnat innan. Då hade dessa bestick känts extra lyxigt att duka med.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här