Lucas önskar sig syskon!

Lucas har ganska länge bett om att få ett till syskon. Han är otroligt barnkär och ÄLSKAR bebisar. Vi hade en rolig konversation om det i vintras när han frågade mig om vi kunde skaffa en till bebis och jag svarade att jag gärna ville det, men att man måste ha en man först. Lucas svar på det var klockrent!

Lucas: Då får du skaffa en man då mamma.
Jag: Ja, men det är inte så lätt.
Han: Nej, det kostar mycket pengar.

Förra veckan frågade Lucas om det igen, men då undrade han varför jag inte ville ha en till bebis. Jag har aldrig slutat vilja ha en bebis, men han tycker väl att det går lite för långsamt… haha!

Lucas: Mamma, varför vill du inte ha en bebis?
Jag: Jo, mamma vill gärna ha en bebis.
Lucas: Då måste du säga det till Victor!
Jag: Det har jag gjort, Victor vill också ha en bebis.
Lucas: Gör det då!
Jag: Sånt tar tid älskling.
Lucas: Jaha.

Senare på dagen tog Lucas saken i egna händer och sa till Victor att han ville ha en bebis och frågade när vi kunde skaffa det. Min lille Lucas, han är för underbar ibland! Jag älskar att han faktiskt längtar så mycket efter syskon! Vi längtar också tills det blir dags!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. Jenny

  Vi berättade för våra två barn igår precis innan vi skulle göra tidigt ul att det kanske finns en bebis i magen. Blickarna från dem skulle ha förevigats. Vår dotter (lika gammal som lucas) blev i chock, önskas ej en bror till (lika gammal som isadora) då skulle hon svimma. Efter ul var de båda förundrade över bilden på bebisen och kollade till och från på den under kvällen. Nu smider de planer för fullt om hur vi ska ta hand om den på bästa sätt.
  Vi som för några månader sen inte viste hur vi kände inför ett barn till och nu är det så självklart.
  Vilken gåva att kunna ge dem. Och som vi längtar efter vår april bebis❤️
  Snart är ni där oxå och oj vad den verkar vara efterlängtad ?

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här