Okategoriserade

Lucas kan rulla!

Lucas kan rulla på soffan nu! Han är rejält stark i nacken och i överkroppen. Han trycker upp sig med armarna och håller upp huvudet och sen släpper han armen på ena sidan så att han rullar åt ena hållet. Han rullar både åt vänster och åt höger! Sötisen 🙂 Mamma och pappa är jättestolta!

Här kommer i två videos. I den ena låter han lite gnällig. Vi höll väl på ganska länge och la tillbaka honom på mage så det tyckte han väl  var lite irriterande… haha!

7 Comments

 • Josse

  Man är så knäpp som överhuvudtaget har en bild/föreställning i skallen över hur någon kan vara! Men jag måste bara säga att det är så roligt att få Höra din röst. Har hela tiden tyckt att du ser så sockersöt ut på bilderna så jag trodde du skulle ha en annan röst än vad du hade! Haha.. Kul med lite power och det är verkligen menat som en komplimang, hoppas inte du tolkar det på nåt annat sätt! 😀 Går undan för lilla Lucas verkar det också göra – roligt! kram /J

  • Emma

   Haha vad rolig du är Josse! Jag har också föreställning om hur folk ska låta och blir typ jämt överraskad när jag får höra rösten första gången när jag tittar på deras videobloggar. Jag har medvetet inte lagt upp några videos där jag pratar förut för jag tycker oftast att jag låter så fånig! Haha!

   Jag vill tillägga att jag är lite förkyld, hes och täppt i näsan så jag låter kanske inte riktigt så när jag är frisk. Men bra att du tyckte jag har en ”bra” röst iaf om nu en röst kan vara bra 🙂 haha!!

 • Josse

  Haha.. Kul att höra, då är vi fler som har föreställningar! 😉 Nej, ska jag vara ärlig trodde jag du hade lite mjukare och ”mesigare” röst om man får säga så utan att låta elak! Jag gillade din röst om man nu kan göra det! 😀 Haha.. så knäpp jag är! Fler av sånt om du hinner iaf tycker jag, kul när det blir lite mer interaktivt faktiskt! 😀 Krya på dig! Kram /J

 • Hanna

  Åh va kul att se en video av honom, han är ju bara för söt och duktig!! 🙂 Och som sagt ovanför, va kul att höra hur ni låter!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.