Okategoriserade

Löste mitt första mord

I lördags kom min kompis Veronica och sov över här och vi hade en ”spelkväll” som jag sent kommer glömma! Både jag och Veronica älskar Escape Rooms och liknande så när jag såg ett ”spel” där man får utreda och lösa en mordgåta på @liiich instagram så visste jag att det var helt rätt aktivitet för mig och Veronica!

Jag köpte ”Mannen på åkern” och efter middagen, när vi lagt alla barn, körde vi gång. 4 timmar senare hade vi löst mordet på Erik och trots att vi var riktigt trötta så kände man ett sånt där underbart glädjerus, såpass att vi var tvungna att beställa två spel till! På fredag kommer Veronica igen och då är det dags för nästa! Jag längtar!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.