Okategoriserade

Barnens lekstuga är här!

Igår kom farmor och farfar på besök och byggde upp lekstugan som vi tog med i flytten och det blev SUCCÉ! Alltså jag är så nöjd så ni anar inte! Jag är löjligt förtjust i lekstugor sen jag var riktigt liten. När jag växte upp så hade mormor och morfar en jättemysig lekstuga och hade jag fått bestämma så hade mina föräldrar köpt ett hus med lekstuga på tomten när vi letade hus när jag var 6 år 🙂 Jag minns än idag dom där husvisningarna som vi gick på, jag ville ha alla hus med lekstuga eller lyckobrunn 🙂

img_1105
img_1104
img_1108

Nog om det nu, för nu ska jag berätta om vår mysiga eftermiddag 🙂 När barnen kom hem från skolan så tittade solen fram och det blev riktigt varmt och skönt på altanen. Jag, Victor och farmor blev bjudna på kaffe, te, donuts och diverse leksaksmat som William serverade. Sååååå himla mysigt!

img_1109
img_1110
img_1107

Oliver älskade också lekstugan och stod länge och grejade i leksaksköket. Det var faktiskt första gången han var i lekstugan. När vi flyttade i våras så var han för liten för den och det hade inte hunnit bli säsong än (helgen efter vi flyttade in så snöade det ju!).

img_1099
img_1112
img_1106

Jag lagade ströbrödspanerad torsk med spenatsås och som avslutning på en supermysig eftermiddag åkte farfar och Lucas till cyklingen för första gången! Såååå häftigt! Jag är så impad av Lucas, jag hade ALDRIG vågat cykla i skogen sådär som han gör!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.