Okategoriserade

Trött morsa och barn + svampplockning!

Det var en trött kille och mamma (och antagligen pappa) som gick upp imorse. Oliver som oftast sover hela natten vaknade och grät ett sånt där riktigt ledset hjärtskärande gråt så när han inte lugnade sig med nappen, tog jag med mig honom upp. Men ungen somnade inte om. Nope, han klättrade, vände och vred på sig hela tiden. Rätt som det var hade man blöjan i ansiktet och man fick lika som givakt, beredd på att han skulle kunna ramla ur sängen när som helst om man inte vaknade tillräckligt snabbt.

Dessutom var det trångt som tusan eftersom William också låg i sängen med oss och också knuffade ut sig själv från sängen genom att sparka på mig med jämna mellanrum. Det hela slutade med att pappa Victor tog sin kudde och gick ner och sov på soffan. Stackarn.

Oliver var ändå på ganska gott humör imorse och gick runt och pillade med jag slog upp datorn för att jobba. Efter en stund kom han till mig och vi kollade på Bolibompa Baby tillsammans en liten stund innan han plötsligt vände huvudet mot mig och slöt ögonen. Lille gubben! Det händer verkligen inte ofta att han somnar så här… och innan lunchen till och med.

För övrigt så är det intensiva dagar för det allra mesta. Lucas till scouterna snart och om jag orkar ska jag hänga med och plocka svamp. Vi bor ju precis vid VÄRSTA svampskogen! Förut i veckan blev jag så avundsjuk på alla som plockade svamp så jag och Lucas gav oss ut trots att vi bara hade en halvtimme på oss och vi hittade MASSOR! Det räckte gott och väl till fyra mackor!

img_1031
img_1034

Jag tänker alltid på mormor och morfar när jag plockar svamp, det var liksom våran grej… <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.