Okategoriserade

Ledsen bebis

Vi fick åka hem från Drottning Silivas barnsjukhus vid 11.30 ungefär. Dom var jättebra där trots att han inte visade några sjukdomssymptom alls, snarare tvärtom! En sköterska sa att han är väldigt framåt och tidig för sin ålder med att han är med så mycket! Jg tyckte det var jättekul att höra och blev genast stolt i mammahjärtat! När dom kollade i hans vänstra öra blev han jätteledsen så doktorn gav oss en tid till öronmottagningen imorgon. Hon sa att hon tyckte det såg ok ut i örat, men det kunde vara en begynnande öroninflammation så det var bäst att kolla det.

När vi kom hem och alvedonen som han fick imorse hade släppt, var han lika otröstlig som innan. Så Jair tog första skiftet med honom så jag fick sova ända tills jag vakna. När jag vaknade för cirka 5 min sen så hittar jag Jair och Lucas i sängen, på tvären! Jair låg på rygg med rumpan vid kanten och benen på golvet haha! Men nu är Lucas vaken och Jair ligger ordentligt i sängen, mitt skift har börjat!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.