Ledig skärtorsdag med barnen

Det är inga roliga tider med coronakrisen just nu, men jag är ändå glad attt det var just nu och inte höstas som corona kom till Sverige. Det enklare att isolera sig när man ändå kan vara utomhus, dessutom kanske det här passerar snabbare än vad det hade gjort om vi fått det i november. Vi får väl hoppas 🙂

Skärtorsdagen här i Göteborg bjuder på solsken även om det var lite kallare än dom andra dagar, åtminstone på förmiddagen. Vi passade ändå på att ta med barnen på en cykeltur. Isadora har verkligen fått kläm på det där med springcykeln nu även om tålamodet inte alltid är det bästa. Idag fick vi med henne på den längsta sträckan hittills, ända bort till Slätta damm där vi stannade till för att äta våfflor. Sååå mysigt!

När vi satt där och åt kom en jättestor padda med sin unge på ryggen. Den verkade vara lite vilse och bytte riktning flera gånger så tillslut vandrade den mitt i vägen. Vi ledde den tillbaka till grönområdet och bäcken så att den inte skulle bli överkörd eller ihjältrampad av misstag.

Nu ska vi snart tända grillen för första gången i år – som vi har längtat!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här