Längtat efter denna helgen

Äntligen är det fredag! Denna veckan har jag verkligen längtat efter helgen! Helgerna har varit piss i flera veckor nu, men denna helgen blir första helgen som jag kan pusta ut och jag och barnen kan ägna oss åt det vi tycker är roligt. Ingen dålig energi kan dra ner oss och det är bara vi som bestämmer vad vi ska göra. Nu är det fredagsmys deluxe tillsammans med barnen. Jag har köpt en massa olika choklad och skaffat Viaplay och kollar nu på Ice Age 🙂

Imorgon blir det simskolan som vanligt och då följer Jair med. Efter simmet har Jair lovat barnen att visa dom hans nya boende. Jag tror det är bra för barnen att se att han inte är borta utan att han faktiskt bor nån annanstans. Barnen kommer sova hos mig så jag blir bara “barnfri” ett par timmar och då tänkte jag passa på att gå på bio eller åka hem och jobba.

På söndag har jag inga planer än så länge, men jag funderar på en liten tur till vårt favoritställe, Universeum. Jag tror inte att vi kommer bli hemma hela dagen, men om vi känner att vi behöver vara hemma och vila så kommer vi såklart vara det 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här