Längtar tills det är över…

Herregud så jag längtar efter att första trimestern av den här graviditeten ska vara över! Jag känner mig så kass, jag mår illa hela tiden, är trött och orkar ingenting. Jag vill bara sova och även om jag får superlång sovmorgon så vill jag lägga mig igen efter frukost. Jag mindes inte att det var så hur uttröttande att vara gravid…

På ett sätt är det väldigt skönt att det är jullov nu och att jag slipper vara på jobbet, men det känns hemskt att jag inte orkar göra något med barnen. Jag får dåligt samvete även fast dom verkar nöjda om dom får sitta tätt intill mig och kolla på TV. Det har varit mycket tid hemma, men vi är i alla fall varit på bio och så har Victor tagit med dom till badhuset så något kul har dom haft. Nästa vecka ska vi till Branäs och då får vi hoppas att illamåendet lättar lite. Jag tror att frisk luft och kyla kan vara nyttigt, jag är så glad över att vi inte hade en solsemester bokad över jul/nyår för det hade jag aldrig pallat!

Victor är guld! Igårkväll när jag mådde pyton på soffan så åkte han iväg för att köpa mer kiwi, vinddruvor och mango. Det salta funkar inte alls, jag blir äcklad av allt som känns flötigt och vill nu bara ha saker som smakar friskt och helst lite surt. Kiwi, vinddruvor och mango funkar bäst just nu 🙂

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

 1. Gittan

  Jag mådde som dig i somras, kan säga att de va tur jag hade sommarlov. Hade ALDRIG kunnat jobba med de illamåendet och tröttheten. Gick in i vecka 13 och var på kub 4 dagar innan jag började jobba. Kan säga att de dåliga samvetet vart stort i somras. Jag låg ju mest på altanen och sov eller mådde pyton. Som tur är så ser inte barnen det på samma sätt. Men förstår din längtan, det är verkligen skit att må så dåligt. Hoppas det blir bättre om några veckor. Mitt blev bättre men höll insåg fram till v 18-19. Nu är jag i v 35 ? och undrar vart tiden tog vägen..

  Svara
 2. Hanna lindberg

  Krispig isbergssallad! Mmm

  Hoppas du får må bättre snart! Annars be om lergigan så du slipper illamåendet ♥️

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här