Okategoriserade

Längtar efter första kramen!

Något som jag längtar otroligt mycket efter, det är en kram. En kram från mitt barn. Första kramen! När händer det egentligen? När jag ammar Lucas kan han slå sina armar om mig, men det är liksom inte riktigt en kram… Jag väntar också på att han tydligt med armarna ska visa att han vill bli upplyft. Ofta sträcker han upp armarna och viftar med dom när han inte är glad och då brukar jag sträcka fram mina armar och fråga om han vill komma. Så gör jag även när han inte redan sträcker på armarna för att jag vill se om han kan sträcka sig efter mig. Än så länge har han inte gjort det men dröjer väl inte så länge till 🙂 Jag undrar också hur mycket han förstår av vad jag säger. Han uppskattar när jag pratar med honom det märks för han blir alltid lika glad 🙂

20131104-230626.jpg

En bild på mig och Lucas, tagen av Sabine Schnell på Makalösa Minnen

Ni vet väl om att ni läsare får specialpris hos henne om ni anger Emmas blogg?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.